СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Зарядна станция за електромобили откриха на пристанище Бургас
 Facebook

Зарядна станция за електромобили откриха на пристанище Бургас12.12.2018 / 10:28 - CityBuild.bg

Съоръжението от ДП „Пристанищна инфраструктура“ е монтирано в района на паркинга на пристанищен терминал Бургас-изток 1.

 

 

Новата колонка е подходяща за всякакъв вид електрически превозни средства – автомобили, автобуси, скутери, мотопеди и велосипеди. На нея могат да се зареждат едновременно два електромобила с мощност от 22KW при 400 V. Високотехнологичният й дисплей информира потребителите на три езика - български, английски и руски.

 

 

Строителството на Конгресния център в близост върви с бързи темпове и се очаква знаковата сграда да бъде готова през следващата година. Едни от последните модернизации на пристанище Бургас бяха извършени от ДППИ през 2016-а година с реновирането на знаковата Магазия 1. Облагороден беше и районът около Морската гара, Трафик кулата и Яхт клуба. Европейската визия на пристанището беше допълнена с изграждане на нов път до Морска гара с кръгово движение, нови тротоари, кейова настилка и зелени площи, паркинги за автобуси и леки автомобили, както и велоалея. След преустройството Зоната за свободен достъп на пристанище Бургас стана още по-привлекателно място за бургазлии и гостите на града.

 

 
още от Новини

още от Любопитно