СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Защо да присъствате на архитектурния форум SHARE SOFIA 2019?
 Facebook

Защо да присъствате на архитектурния форум SHARE SOFIA 2019?15.05.2019 / 15:28 - CityBuild.bg

НДК в София ще предложи ден, изпълнен с презентации и дискусии по всички свързани с архитектурата теми.

 

Tретото издание на SHARE SOFIA ще се проведе на 30 май от 9:00 до 18:00 часа. The International Architecture and Engineering Forum се организира от PROEVENT Cultural Association и Камарата на архитектите в България. Форумът ще бъде воден от нейния председател арх. Борислав Игнатов. В събитието ще има 3 панела: "София утре", официална пленарна сесия и специална презентация.

 

 

ЛЕКТОРИ В SHARE SOFIA 2019

 

Carol Ross BARNEY (САЩ) - Основател на Ross Barney Architects, "Архитект за хората" AIA Chicago's 2017 Lifetime Achievement Award.

 

Sanjay PURI (ИНДИЯ) - Основател на Sanjay Puri Architects, лектор и жури в многобройни интернационални архитектурни събития, с повече от 114 международни архитектурни отличия.

 

Kerem ERGINOGLU (ТУРЦИЯ) - Партньор в Erginoğlu & Çalışlar Аchitects, печелили много призове и награди за техните иновативни проекти, сред които: "The New&Old Award" за the "Salt Repository-Medina Turgul DDB Head Quarters" в the World Architecture Festival 2010".

 

Julian WEYER (ДАНИЯ) - Партньор в C.F. Møller Architects - една от скандинавските водещи архитектурни фирми, с 90 години опит, отличена както на север, така и по целия свят.

 

Stanislaw DENKO (ПОЛША) - Директор и основател на Wizja Sp. z o.o. Офисът се подчинява на идеята, че всеки елемент трябва да има собствена функционална обосновка.

 

Dorte KRISTENSEN (ХОЛАНДИЯ) - директор на Atelier PRO. Презентацията ще обхване ключовите аспекти на успешния дизайн на болница - въз основа на архитектурата на Медицинския център Meander от 100 000 кв.м в Амерсфорт, Холандия.

 

Eleftheria Deko (ГЪРЦИЯ) - Основател на Eleftheria Deko Lighting Design. Деко е известен дизайнер по осветлението. От 1990 досега тя е проектирала осветлението на повече от 450 пиеси, музикални и танцови изпълнения, опери и арт инсталации.

 

Dean LAH (СЛОВЕНИЯ) - Собственик в Enota architects - основано през 1998 г. от Aljoša Dekleva, Dean Lah и Milan Tomac с амбицията да създадат съвременна и критична архитектурна практика от отворен тип, основана на колективен подход за разработване на архитектурни и градски решения.

 

Matej Blenkuš (СЛОВЕНИЯ) - CEO, главен архитект в Studio ABIRO ltd.

 

Milan DJURIC (СЪРБИЯ) -  Председател на Съюза на архитектите в Сърбия.

 

Angel Zahariev (БЪЛГАРИЯ) - Основател и мениджър на A&A Architects. Той ще представи Sofia Square - новият комплекс на Garanti Coza в София.

 

Tihomir Kazakov (БЪЛГАРИЯ) - Областен управител на Stephen George International. Той ще представи проекта Парк Каменица в Пловдив.

 

Atanas Panov (БЪЛГАРИЯ) - Партньор в LP GROUP.

 

Yuri TANOV (БЪЛГАРИЯ)  - Основател и мениджър на DA Architects.

 

Plamena Georgieva (БЪЛГАРИЯ)- Архитект в Мiodesign Studio.

 

Borislav IGNATOV  (БЪЛГАРИЯ) - Председател на Камарата на архитектите в България.

 

Asen PISARSKI (БЪЛГАРИЯ) - Декан на архитектурния факултет в УАСГ.

 

Vessela Valtcheva-McGee (БЪЛГАРИЯ) - Председател на Българския съвет за устойчиво развитие.

 

Søren JACOBSEN (ДАНИЯ) - Посланик на Дания в Република България.

 

Florin MINDIRIGIU (РУМЪНИЯ) - Директор на събитието - председател на PROEVENT ASSOCIATION.

 

ВАЖНО: Всички презентации ще се проведат на български и английски език с превод.

 

 

БЪЛГАРСКИ АРХИТЕКТУРНИ НАГРАДИ = ПРЕЗЕНТАЦИИ НА ЖИВО

 

Проектите-финалисти в конкурса на КАБ ще бъдат представени пред международното жури и гостите на SHARE SOFIA 2019 на 30 май в НДК - Конгресен център.

 

 

ВСЕ ОЩЕ ИМАТЕ ВРЕМЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ВАШИЯ БИЛЕТ!

 

Безплатни билети за членове на КАБ - те разполагат с безплатна регистрация при избиране на STANDARD TICKET FOR CAB MEMBERS.

 

Young Ticket - 15€ - само за лица под 30 години. Пакетът включва всички преимущества на Standard билет.

 

 

SHARE Architects е водеща платформа за конференции, която обединява някои от най-добрите архитекти, урбанисти и проектанти в Централна и Източна Европа. Всяка от 10-те конференции, организирани от SHARE през 2019 г., ще бъде еднодневно събитие "всичко в едно" и ще включва презентации и разговори за всички свързани с архитектурата и извън нея неща.

 

 
още от Новини

още от София

още от Избрано