СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
“Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД се включи в Landscape Architecture Weeк
 Facebook

“Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД се включи в Landscape Architecture Weeк04.05.2018 / 10:22 - CityBuild.bg

Компанията представи решения за справяне с „предизвикателствата” при проектиране на градска среда.

 

Дискусията в Аулата на Лесотехническия университет беше посветена на актуалните проблеми на съвременната градска среда и устойчивите решения, които предлага Semmelrock Stein+Dеsign.

 

Ланд. арх. Йоанна Алексиева представи пред аудиторията концепцията на "Земелрок Щайн унд Дизайн" ЕООД за производство на високачествени изделия с отличителен профил, в резултат на съчетаването на иновативни технологии, дългогодишен опит на българския пазар и грижата за околната среда.

 

Като компания с 10 годишен опит в производството на системи за ландшафтно оформление и ориентирана към производство на системи за ландшафтно оформление на устойчива  градска среда с модерен дизайн, Semmelrock се стреми да даде решения на казусите, поставяни от променящата се екологична ситуация в разрастващите се градове.

 

 

Динамично развиващите се продуктови системи на Semmelrock са изработени от висококачествени естествени суровини, притежават дълъг живот и подлежат на 100% рециклиране. Компанията системно обновява продуктовата си гама, като излиза извън рамките на производител на бетонови изделия и включва в своето портфолио плочи и настилки от други естествени материали, като гранитогрес и клинкер.

 

В своята презентация арх. Алексиева представи ползите за градската среда от оформление с водопропускливи настилки, практическата полезност от изделията с технологията за свързване и фиксиране Einstein®, икономичните и екологични изгоди от употребата на соларните осветителни системи, и не на последно място - допълнителните аксесоари и системи за ниска градинска архитектура и озеленяване, специално разработени за допълване на концепцията за грижа за околната среда и висок естетически краен резултат.

 

 

Без да пренебрегва взаимовръзката между комфорта на живот в градовете и отговорното проектиране с грижа за природата, ланд. арх. Алексиева представи по-подробно различни функционални решения за ландшафтно оформление с марка Semmelrock. Разнообразието от формати, структури и цветове в продуктовите системи е съобразено със световните тенденции в дизайна на ландшафтни пространства, така че професионалистите да разполагат с подходящо решение при реализация - както на инфраструктурни, така и на частни проекти, независимо от стила на оформление.

 

 

Презентацията провокира открита дискусия, която премина в кратка демонстрация на част от продуктовите решения, които компанията предлага. Гостите се запознаха отблизо с различните типове повърхности на изделията, интегрираната система Еinstein® за заключване на отделните елементи на настилката, различните аксесоари и LED осветителните тела. Всички участници в събитето получиха персонално копие от новия каталог на Semmelrock „Идеи за градина" 2018.

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор