СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Женският пазар е с нови настилки от Semmelrock
 Facebook

Женският пазар е с нови настилки от Semmelrock02.09.2014 / 14:37 - citybuild.bg

Тъй като проектът е издържан в стилистично отношение, не са влагани настилки с различна повърхност, за да се постигне желаната елегантна визия.

 

Вчера заработи обновената част от Женския пазар от ул. "Св. Св. Кирил и Методий" до ул. "Екзарх Йосиф". Там са вложени настилки Pastella 20x20x8 в два цвята - антрацит и светло сиво, както и бордюри и плоча Pastella във формат 30х30х4 в цвят сиво и антрацит.

 

 

Настилките Pastella са с мита повърхност от висококачествени, специално подбрани фракции естествен камък, притежават устойчивост на UV лъчи, замръзване и луга, и имат товароносимост автомобилен трафик. Продуктът е обработен със специално покритие, осигуряващо защита срещу атмосферни условия и замърсяване.

 

С подходящите плочи към настилката Pastella е гарантирана хармоничната реализация на добри дизайнерски решения. Плочите Pastella са с мита повърхност с благородни цветни оттенъци с кварцов пясък, устойчиви са на UV лъчи, замръзване и луга и имат товароносимост пешеходен трафик.

 

 

 

 

 

 

Ремонтът, който е на стойност 8,2 млн. лв., включва освен нови павилиони, също и подмяна на ВиК мрежата, специални подземни контейнери за отпадъци, камери за видеонаблюдение и обособени кътове за отдих. Подробности може да прочетете тук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заради реконструкцията на пазара собствениците на сгради в района имат издадени предписания да обновят фасадите на имотите си, като двама вече са го направили. За останалите санкциите ще бъдат до 10 000 лева.

 

Снимки: citybuild.bg

Редактор: Ема Димитрова

 

 
още от Новини

още от София

още от Любопитно