СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Живот без алергии
 Facebook

Живот без алергии13.08.2020 / 11:13 - CityBuild.bg

San Marco разработи серия силикатни бои, които, регулирайки влажността, предпазват от образуването на мухъл.

 

 

Човек прекарва около 90% времето си в затворени помещения, а често сме обградени от композитни материали (MDF, ПДЧ, ламинати) с високо съдържание на лепила и други съставки. Най-честите причинители на алергии са респираторните дразнители, а чистата среда значително намалява рисковете от поява на алергии. Именно по тази причина е важно решенията по отношение на най-голямата площ в интериора да е с мисъл за нашето здраве и това на децата ни. Затова San Marco разработи серия силикатни бои по технологията НУЛА емисии ЛОС, които, регулирайки влажността, предпазват от образуването на мухъл. Тази линия е особено подходяща за помещения, където децата прекарват по-голямата част от времето си. 

 

ARUM е дишаща водна боя без мирис, характеризираща се с особена порьозност, която гарантира отлична пропускливост на водна пара и ниска влажност. Боята не съдържа летливи съединения и е без добавен формалдехид и пластификатори. Тя е дерматологично тествана и е хипоалергенна. 

 

ARUM има специфични характеристики като лекота на приложение, отлично покритие и висока белота. Високата непрозрачност прави боята подходяща за прилагане дори на повърхности с различни абсорбции.

 

ARUM, за разлика от традиционните бои на основата на водна дисперсия, не изисква дълги периоди на проветряване преди възстановяване на околната среда. Боята осигурява чистата среда, необходима за един здравословен начин на живот. 

 

 

Освен че е екологично чиста, новата силикатна боя SILDOMUS SANA има свойството да улавя формадехидите и да ги преобразува в безвредни компоненти. По този начин тя осигурява качество на въздуха клас А+ и високо ниво на комфорт.

 

SILDOMUS SANA с матов завършек регулира и влажността в помещението и е 100% дишаща. Формулата намалява и емисиите на въглероден диоксид, като по този начин предпазва от алергии.

 

Благодарение на високата си паропропускливост боята предотвратява образуването на мухъл и плесени. 

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор