СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Трети национален практически семинар: "Участие в проекти по ОП на ЕС-Актуални процедури по ОП "Конкурентоспособност", "Околна среда", "Регионално развитие" и "Развитие на селските райони". Правила за договаряне от страна на фирми-изпълнители с бенефициенти по ОП на ЕС.
Кога? от 2010-07-12 до 2010-07-13
Къде?

София, ул. "Пиротска" 18, хотел "Света София", зала "Света София  

Кой?

Т: 0898 24 80 16
Е: events@interaccount.eu

Организатор(и)

ИНТЕР АКАУНТ Файненшъл Сървисиз, със съдействието на „ИНТЕР КЕПИТЪЛ ДИВЕЛЪПМЪНТ", Правна Кантора „ЛЕГА КОНСУЛТИНГ" и „JCI Bulgaria" (част от JCI International)

Ще бъде разгледана обявената процедура "Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в агломерации над 10 000 екв.ж." по ОП „Околна среда" - с общ размер на безвъзмездната финансова помощ 600 000 000 лева.

На семинара ще бъдат представени основните моменти в измененията на НАРЕДБИТЕ за условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ОП „Развитие на селските райони", както и останалите актуалните изменения в националното ни законодателство, свързано с Оперативните програми на ЕС.

Участниците в семинара ще бъдат запознати с правилата за сключване на договори за изпълнение на дейности по Оперативните програми между фирмите-изпълнители на дейностите и бенефициентите на средствата по Оперативните програми.

Като лектори ще се включат представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на околната среда и водите, Държавен фонд „Земеделие" и Сертифицирани управленски консултанти.

Приложени ще намерите Покана за Участие и Програмата на Семинара. При желание за участие на Ваши представители, моля попълнете приложената Заявка и я изпратете обратно на посочения e-mail. 


За участниците в Семинара са предвидени и специални преференциални цени за настаняване в х-л „Света София" - с 50 % отстъпка!