СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Нови са датите за Архитектурно-строителната седмица 2021
 Facebook

Нови са датите за Архитектурно-строителната седмица 202111.05.2021 / 14:28 - CityBuild.bg

21-ото издание на изложението ще се проведе от 16 до 19 юни в Интер Експо Център в столицата.

 

Архитектурно-строителна седмица 2021 промени първоначално обявените дати. Причината е необичайната обстановка в страната и желанието на организаторите да предложат максимално сигурни условия като период на провеждане на изложението. То ще представи новостите в секторите на „Вътрешни довършителни работи“, „Врати, прозорци, фасади и дървени къщи“, „Груб строеж, външни довършителни дейности, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване“ и „ОВК, сградна автоматизация, софтуер и Smart решения”.

 

 

Програмата през първите три дни от Архитектурно-строителна седмица 2021 предвижда кръгла маса и форуми по следните теми: Сградните паспорти – ползи, проблеми, решения; INVESTING & BUILDING FORUM – инвестиции, печалби, ползи, възможни загуби, перспективи; Различни аспекти на качеството на проектиране; Създаване на финансови инструменти за финансиране на дейности по плана за възстановяване; Инструменти в подкрепа на малките и средни предприятия в сектора и др.

 

 

Вземайки предвид очакваното подобряване на здравната обстановка и необходимостта за бранша от ефективна платформа, на която да се срещне на живо, организаторите се надяват, че с промяна на датите ще предложат по-добри условия и здравословна среда. А всеки един участник – изложител, посетител или лектор, ще осъществи стойностна изява. Погрижили са се и за сигурността на всички участници още при площоразпределението и проектирането на изложението. Спазени са всички изисквания за дистанция. Ще бъдат осигурени и възможности за водене на бизнес преговори в специални бизнес зони.

 

Още информация за подготовката на изложението може да откриете на сайта buildingweek.bg.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор