СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Естествено горно осветление и разчупена визия с ефект на дърво
 Facebook

Естествено горно осветление и разчупена визия с ефект на дърво07.09.2021 / 11:29 - CityBuild.bg

Складовата база със шоурум в Асеновград комбинира панели и брандмауерни стени от „Технопанел“ за висока пожарна безопасност.

 

 

Складовата база е на „Суров Комерс" ООД със седалище в Асеновград. Предмет на дейност на фирмата е търговия на едро и дребно с хранителни стоки. Изпълнител на обекта е „Техномонтаж" ЕООД.

 

 

Базата е завършена тази година с комбинация от полиуретанови и минераловатени панели на „Технопанел" за осигуряване на изискванията за пожарна безопасност и допълнително с брандмауерни стени с огнеустойчивост 120 мм.

 

 

За покрива на обекта са използвани панели TTOP 5 100 мм с изолация от PU и MW в цвят RAL 9006 и 9002, както и покривно осветление с прозрачни профилирани поликарбонати GRECA 5/10 мм. Плоскостите са с UV защита и профил, съответстващ на панелите TTOP.

 

 

Другите продукти на „Технопанел", използвани в обекта, са фасадни сандвич панели TFACE S 100 мм с изолация от PU и MW и цветова комбинация RAL 7016 и дървена имитация.  Използвани са и брандмауерни преградни стени със сандвич панели TFACE T MW 100 с огнеустойчивост 120 минути. Така в складовата база в Асеновград е осигурено естествено горно осветление и разчупена визия с избор на панели с ламарина с ефект на дърво.

 

 

"Технопанел" предлага покривни и фасадни сандвич панели с три вида изолационна сърцевина - PU, PIR и MW в богата гама от цветове и покрития - 14 стандартни и много допълнителни специални цветове и декоративни имитации.

 

 

Снимки: „Технопанел"

 

 
още от Новини

още от Баш майстор