ИДЕАЛ СТАНДАРТ представя интерактивна брошура с решения за обществени санитарни помещения

66

Специализираните иновативни продукти с награди за дизайн помагат да се създадат пространства с по-високо ниво на хигиена и устойчивост


ИДЕАЛ СТАНДАРТ, компания, специализирана в решения за бани и обществени санитарни помещения, помага на проектантите да създадат красиви и устойчиви решения за обществени места с ново ниво на хигиена, благодарение на цялостното си портфолио от дизайнерски и функционални продукти. Производителят представя интерактивна брошура за намиране на решения, позволяваща на архитектите и дизайнерите лесно да заявят своите изисквания и да намерят най-подходящото решение за техния обект.

Специализираните продукти на ИДЕАЛ СТАНДАРТ за оборудване на обществени санитарни помещения се отличават с иновативност и са носители на награди за дизайн. Те са специално разработени да помогнат на дизайнерите да създадат пространства с по-високо ниво на хигиена и  да допринесат за постигане на устойчивост. Дали това са големи хотели, обществени сгради, модерни ресторанти или офис пространства, продуктите на ИДЕАЛ СТАНДАРТ удовлетворяват ежедневните практически нужди на съвременните потребители и на пост-пандемичния свят.

„Очакванията на хората относно хигиената днес са особено високи, като те се нуждаят от сигурност, че обществените санитарни помещения, които използват, отговарят на стандартите. Ние в ИДЕАЛ СТАНДАРТ предоставяме решения, които не просто отговарят на стандартите, но и са красиви. Ние предлагаме ново ниво на хигиена“, казва главният изпълнителен директор на компанията Ян Петер Тевес.

„Нашият бранд от десетилетия е воден от експерти в хигиената и дизайна. Знаем, че всеки продукт, който намира място в обществените санитарни помещения, трябва да функционира безупречно, като в същото време изглежда прекрасно и дава стойност за потребителя. Избирайки от продукти, удостоени с множество награди, проектантите могат да създадат среда, която да надмине очакванията на потребителите“, допълва още Тевес.

През последните години ИДЕАЛ СТАНДАРТ представи на пазара разнообразни продукти с фокус върху хигиената. Intellimix  е един от тях. Създаден да смесва вода и сапун при всяко измиване, следвайки инструкциите на дигитален екран, Intellimix е напълно безконтактен и гарантирано повишава стандарта за хигиена в обществените места. Идеален е за офиси, места за отдих, както и места с голям трафик, като търговски центрове, хотели, ресторанти и летища. Смесителят намалява значително разхода на вода и сапун и допринася за устойчивостта.  Иновативният смесител получи две престижни награди: Red Dot Award  2021 за продуктов дизайн и iF DESIGN AWARD 2021 - признание на производителите по целия свят за най-висок стандарт на качество, иновативност и функционалност.

За да научите повече за решенията на ИДЕАЛ СТАНДАРТ за обществени санитарни помещения, посетете уеб сайта на компанията.

Ideal Standard International е един от водещите световни производители на висококачествени решения за жилищни, търговски и здравни бани. Със седалище в Брюксел, Белгия, компанията работи с 8,500 души и оперира 11 производствени обекта, обслужващи над 60 страни в Европа, Близкия изток и Африка. Използвайки най-новите технологии и работейки с дизайнери от световна класа, компанията се фокусира върху разработването на иновативни решения за баня в множество категории продукти, включително керамика за баня, смесители, уелнес и мебели, както и аксесоари. Продуктите се продават под силни международни и местни марки като Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

ОЩЕ НОВИНИ

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Той беше трето поколение управител на семейната компания Hörmann, която под негово ръководство се разви до производител на врати от световен мащаб, при което запази здравите корени в Щайнхаген, Източна Вестфалия

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Продуктите в акцията са 100% въглеродно неутрални и впечатляват с висок стандарт за безопасност

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

Влезте в света на новия лукс и иновациите с разказ за представянето на под-марката на събитието миналата година и очакването от предстоящото издание

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

Компанията инвестира своите опит и знания в развитието на младите бъдещи архитекти

Terazid G-22 (Betoncontact) е висококачествен контактен грунд

Terazid G-22 (Betoncontact) е висококачествен контактен грунд

Продуктът на ТЕРАЗИД служи за създаване на връзка между стари нестабилни основи и нови мазилки и настилки

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Целта е да се постигне по-добър контрол на качеството, да се подобрят условията на труд, да се повиши производителността и да се намалят разходите