СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Изложението Светът на мебелите се връща на живо в Интер Експо Център
 Facebook

Изложението Светът на мебелите се връща на живо в Интер Експо Център12.10.2021 / 11:27 - CityBuild.bg

Професионалното събитие ще се проведе от 10 до 13 ноември.

 

 

След едногодишно прекъсване български и чуждестранни производители и представители на международни брандове за обзавеждане, интериорен текстил и аксесоари за дома ще запознаят публиката с новите си предложения и водещите световни трендове. Светът на мебелите за 16-и път ще предостави платформа за представяне на трендовете при обзавеждането за офиса, хотела и дома. Изложителите от страната и чужбина ще спрат вниманието върху корпусните и тапицираните мебели, интериорния текстил, масите, столовете, офис и градинските мебели, матраците и подматрачните рамки, разнобразни интериорни и екстериорни решения.

 

 

„Предлагайки различни стилове оборудване, Светът на мебелите създава екосистема за оптимален избор на потребителя според изискванията му", коментират организаторите. Те продължават реализирането на мащабни съпътстващи събития. Активно се работи по второто издание на Conceptual talks, посветено на интериорния и продуктовия дизайн.

 

 

Благодарение на съвместните усилия на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП) и Интер Експо Център, Светът на мебелите се утвърди като основна платформа на бранша както у нас, така и в Югоизточна Европа. В резултат на това изложението привлича интерес към участие от български и чуждестранни компании и на посетители от страната и чужбина.

 

 

Провеждайки се заедно с ТЕХНОМЕБЕЛ - изложението за материалите и машините за дървообработване и мебелното производство, последното издание на Светът на мебелите провокира интерес и с организираните бизнес срещи с чуждестранни байери чрез Hosted Buyers Program. В програмата се включиха собственици и изпълнителни директори на 47 компании от 19 държави от Европа и Азия, а осъществените бизнес срещи бяха над 360.

 

 

Компаниите, които искат да се включат като изложители в изложението Светът на мебелите от 10 до 13 ноември, все още могат да заявят своя щанд. Подробна информация как могат да направят това и всички новини за изложението представителите на бранша може да открият в сайта www.furnitureexpo.bg. Отворена е и онлайн регистрацията, даваща възможност за свободно посещение.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор