СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
КАБ изразява удовлетворение от сътрудничеството си с регионалния министър
 Facebook

КАБ изразява удовлетворение от сътрудничеството си с регионалния министър22.07.2021 / 14:59 - CityBuild.bg

Камарата на архитектите подкрепя арх. Комитова в отворено писмо до парламентарните групи в 46-то НС.

 

От КАБ заявяват, че през следващия програмен период България ще бъде изправена пред предизвикателствата за успешно изпълнение на мерките в Националния план за възстановяване и устойчивост, Зелената сделка, създаване на хармонична и естетична жизнена среда за всеки (както повелява Новият Европейски Баухаус), подобряване на социално-икономическото състояние на работещите граждани и хората в пенсионна възраст, облекчаване на административните услуги чрез въвеждане на електронно управление, цифровизация на инвестиционния процес, въвеждане на единната европейска валута, усъвършенстване на здравеопазването и преодоляване на последиците от евентуална пандемична криза, съдебната реформа и демографските проблеми.

 

„През краткия период на служебното правителство Камарата на архитектите в България работи  успешно и ползотворно с министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова по разглежданите законови и подзаконови нормативни актове и по всички въпроси от професионално същество", казват от КАБ. Според Камарата тя притежава необходимата експертиза като проектант и преподавател с дългогодишен стаж, познаващ тънкостите на инвестиционния процес и проблемите на регионалното развитие, решителност, умения и желание за работа.

 

„Надяваме се и в бъдеще да можем да продължим съвместната ползотворна работа с доц. д-р арх. Виолета Комитова и с всички представители на политическите сили в Парламента. Вярваме, че управлението на страната ще бъде поверено на експерти с доказан опит, знания и възможности", казват още от Камарата на архитектите в България.

 

 
още от Новини

още от Страната