СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Къща със собствена идентичност
 Facebook

Къща със собствена идентичност04.06.2021 / 14:00 - CityBuild.bg

В съответствие със стила Баухаус, S House е замислена като висока бетонна рамка, която държи големи стъклени панели.

 

 

„Слънце, изчистени детайли и модерен дизайн. Намираща се в подножието на планината Витоша, S House е архитектурен проект на еднофамилна къща, чиято цел e да предложи истински минималистичен дизайн и зашеметяваща простота, само на 10 минути от София. Вътре в това уникално място цари абсолютен лукс, а пространството е организирано по гъвкав начин, така че да задоволи всяка прищявка на жителите - било то фитнес зала, по-големи спални, игрална зала или винарна", казват от ALL IN STUDIO.

 

 

„Трудната част всъщност е в мениджмънта на всички хора и процеси и необходимостта да се свърши правилната работа навреме и в правилния детайл", казва арх. Павел Янев. Според него това не може да бъде постигнато без ежедневния контрол на архитект и мениджър.

 

 

 

 

Материалите от фасадата влизат и в интериора. Разпределението е перфектна комбинация между чистотата на природата и удобствата на съвремения живот.

 

 

 

 

 

 

 

Архитектурата на резиденцията от 450 кв. м вече е завършена, очаква се след няколко месеца да е завъшен и интериорът. Собственикът е купил и съседния имот от три декара, като ще го превърне в двор.

 

 
още от Новини

още от АРТ