СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Нова модерна повърхност и индивидуални мотиви при гаражните секционни врати Hörmann
 Facebook

Нова модерна повърхност и индивидуални мотиви при гаражните секционни врати Hörmann23.09.2021 / 13:16 - CityBuild.bg

Възможностите дават още по-голяма свобода при избора на дизайн.

 

Гаражните врати са не само функционални, но служат и като дизайнерски елемент, като с големите си размери влияят значително върху архитектурата на къщата. За да е възможна още по-голяма свобода при избора на дизайн на гаражната врата, компания Hörmann включи в асортимента си нова модерна релефна повърхност и също така предлага възможност за самостоятелно проектиране с индивидуални мотиви или снимки при желание за това. 

 

Гаражната врата привлича погледите с впечатляващ дизайн. С дигиталния печат Duragrain на Hörmann гаражните секционни врати могат по желание да бъдат самостоятелно проектирани с индивидуални мотиви и снимки.  

 

Нова модерна повърхност Slategrain с релеф със светлосенки

 

Релефните повърхности на вратите са на мода не само поради факта, че придават модерна визия на вратата. Те също така са много здрави и лесни за почистване, а дребните драскотини са много по-незабележими в сравнение с тези при вратите с гладки повърхности.

 

Освен че придава модерна визия на вратата, релефната повърхност Slategrain е много здрава и лесна за почистване, а дребните драскотини са много по незабележими в сравнение с тези при вратите с гладки повърхности.      

 

Новата модерна повърхност Slategrain с щампован релеф със светлосенки предлага модерен дизайн на вратата и същевременно всички предимства на релефните повърхности. Тя предизвиква интерес и у строителните предприемачи с ограничен бюджет и модернизаторите, тъй като е по-изгодна в сравнение с други повърхности на вратите. Повърхността Slategrain за гаражни секционни врати се предлага в цветовете бяло и антрацит, както и в 15 изгодни предпочитани цвята и в желания от Вас цвят по RAL. 

 

Със своята релефна структура със светлосенки новата повърхност Slategrain на Hörmann следва актуалните тенденции и гарантира модерен дизайн на вратата.   

 

Индивидуален дизайн на вратата: Самостоятелно проектиране на повърхността Duragrain 

 

С впечатляващ дизайн гаражната врата ще привлича погледите. За да е възможна още по-голяма свобода при избора на дизайн на вратата, компания Hörmann вече предлага дигиталния печат Duragrain за гаражни секционни врати. Така строителните предприемачи и модернизаторите могат по желание да проектират самостоятелно гаражната врата с индивидуални мотиви или снимки.

 

С дигиталния печат Duragrain строителните предприемачи и модернизаторите могат да проектират самостоятелно гаражната врата според желанията си. Висококачествената повърхност Duragrain е изключително здрава, устойчива на драскотини и UV лъчи.     

 

Висококачествената повърхност Duragrain е изключително здрава, устойчива на драскотини и UV лъчи, така че дори и при често излагане на слънчевите лъчи дизайнът няма да избелее. За трайно красива визия на повърхността на вратата гаражните секционни врати се запечатват с издръжлива защитна боя, за да се защитят от външни влияния. Запитването и качването на желания мотив се осъществяват през конфигуратора на уебсайта на Hörmann.    

 

Снимки: Hörmann: Защитното покритие на повърхността Duragrain предпазва гаражната врата от външни влияния и същевременно осигурява трайно красива визия на вратата. 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор