СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Обновената гама GROHE EUROSMART – перфектният избор за всяка баня
 Facebook

Обновената гама GROHE EUROSMART – перфектният избор за всяка баня21.09.2021 / 15:22 - CityBuild.bg

Утвърдената серия смесители обещава повече комфорт, освежен дизайн и впечатляващо лесен монтаж.

 

 

Банята е пространство с акцент върху личната грижа. За обзавеждането й потребителите търсят продукти, които предлагат комфорт и практичност. С обновената гама Eurosmart GROHE дава нов облик на класическия смесител, съобразявайки се с потребителските изисквания.

 

 

От пускането на пазара на GROHE Eurosmart през 1999г. тази серия се превръща в неоспорим бестселър в продуктовото портфолио на марката - утвърждавайки себе си като любим продукт на редица професионалисти. Докато основните характеристики на серията остават  непроменени, GROHE се грижи портфолиото на Eurosmart винаги да се развива според изискванията на потребителите и да се адаптира към модерното ежедневие. Новата серия обещава повече комфорт, освежен дизайн и впечатляващо лесен монтаж - комбинация, която прави тези сместели перфектен избор за всяка баня.  

 

 

С новата серия Eurosmart за баня GROHE предлага не само обновен дизайн, но и напълно нови модели смесители, като еволюцията на серията е водена от желанието да се създадат практични продукти с удобни характеристики. Широката гама смесители предлага решение за всяка среда - домашна или обществена, като може да изберете модели с практичен издърпващ се чучур или хибридния смесител 2 в 1, комбиниращ безконтактно и ръчно управление. Разработена със и за инсталатори, новата серия Eurosmart не само предлага най-голямото разнообразие от размери и модели досега, но и осигурява изключително лесен монтаж. Независимо от обстоятелствата и пространството, GROHE Eurosmart има решение - различните варианти на ръкохватките са подходящи за различни ситуации от ежедневието и перфектно отразяват ориентирания към крайния клиент подход на GROHE. Ръкохватката на Eurosmart Loop например улеснява захвата благодарение на отвора в центъра. Това прави този модел идеален за хора с ограничени двигателни способности и за домове за възрастни.

 

 

Моделът на Eurosmart, създаден за здравни центрове, предлага дълга ръкохватка, която позволява на лекарите да управляват смесителя с лакът, минимизирайки докосването на повърхности.

 

 

Серията Eurosmart предлага и модел с издърпващ се накрайник за пълна гъвкавост - перфектен както за удобно измиване на косата, така и за измиване на умивалника.

 

 

Хибридният вариант Eurosmart осигурява допълнителни предимства по отношение на хигиената. Той комбинира функциите на стандартен и безконтактен смесител. Потребителите могат да избират дали да използват ръчната ръкохватка или безконтактната технология, активирайки водния дебит чрез вградения сензор.

 

 

За още повече удобство, особено в домове с деца и възрастни хора, серията Eurosmart разполага с нова технология Safe Stop - благодарение на вграден термостат температурата на водата може да бъде ограничена, за да се предотвратят изгаряния. А водо- и енергоспестяващите технологии на смесителите помагат на потребителите да постигнат по-устойчив начин на живот - GROHE EcoJoy например намалява водния дебит, като едновременно аерира водата, осигурявайки перфектна обемна водна струя.

 

 

Eurosmart е идеалното доказателство, че не само новите серии подлежат на усъвършенстване. Подходящите иновации помагат за преоткриване и обновяване на основни продуктови линии.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор