СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Община Търговище обяви поръчка за строеж на нова сграда на детска градина
 Facebook

Община Търговище обяви поръчка за строеж на нова сграда на детска градина08.06.2021 / 14:02 - CityBuild.bg

За строежа тя ще получи 2 млн. лв.

 

Община Търговище обяви обществена поръчка за строителство на нова сграда на Детска градина №5 „Червената шапчица“. Срокът за подаване на оферти и заявления за участие в публичното състезание е 21.06.2021 г. До края на този месец трябва да започне и събарянето на старата сграда. Дейностите са възложени на Общинското предприятие „Социални и охранителни дейности“.

 

За строежа на новата сграда Община Търговище ще получи 2 млн. лв., след като през 2020 г. бе одобрена за финансиране по програмата за изграждане на нови детски градини на Министерството на образованието и науката. Обществената поръчка е публикувана в централизираната платформа за електронни обществени поръчки: https://app.eop.bg/today/137310

 

Новата сграда е проектирана за 4 групи с целодневна организация. За всяка от тях е обособена зона, която включва съблекалня с гардероб, санитарно-хигиенно помещение, занималня с кът за хранене и спалня. Ще бъдат обособени физкултурен салон, зала за игрова култура и зала за изобразително изкуство, конструктивно-технически и битови дейности.


Всяка от групите ще разполага с отделна детска площадка. Ще има и ново осветление, оградена спортна площадка и природен кът с опитна градина. Предвижда се изграждането на нова ограда на имота, част от която върху нови подпорни стени.

 

 
още от Новини

още от Страната