СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
През юни откриват Capital Fort в София
 Facebook

През юни откриват Capital Fort в София07.04.2015 / 18:00 - citybuild.bg

Едната от сградите се отличава с уникална за страната ни височина от 126 метра, както и с авангарден архитектурен дизайн.

 

Заслугата е на Atkins Великобритания, сред чиито проекти са Burj Al Arab и Bahrain World Trade Center, и на A&A Architects – архитектите на Бизнес Парк София. Фасадната система Е99 е разработена специално според изискванията на обекта от R&D екипа на ЕТЕМ.

 

Комплексът Капитал Форт се състои от две сгради клас А и ще разполага с финансов център, конферентни зали, банкови клонове, ресторанти, магазини, фитнес център, салон за красота, детски кът, туристическа агенция, химическо чистене и подземни паркинги. Стратегическата локация на Capital Fort на бул. „Цариградско шосе“, в близост до станция на метрото, гарантира лесен и бърз достъп от и до всички точки на столицата.

 

Снимки: citybuild.bg. Март 2015г.

 

Междувременно българска фирма с международно присъствие, предоставяща иновативни технологични услуги и софтуерни решения, смени офиса си с нов в българския небостъргач Capital Fort, където ще разполага с няколко етажа модерно офис пространство. IT компанията е търсила оптималната комбинация от съвременна сграда, отговаряща на най-високите международни стандарти за строителство, разположена на комуникативна локация, предоставяща редица допълнителни бизнес услуги за наемателите си, с възможности за разширение на наетото пространство, казват от Colliers International.


Редактор: Ема Димитрова

 

 
още от Новини

още от София

още от Любопитно