СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Нови платформи за дигитализация представи Schüco на BAU 2019
 Facebook

Нови платформи за дигитализация представи Schüco на BAU 201927.02.2019 / 17:13 - CityBuild.bg

Темата беше обширно застъпена от марката на ALUKÖNIGSTAHL на изложението в Мюнхен.

 

На всеки две години през януари на строителното изложение в Германия партньори и клиенти на концерна ALUKÖNIGSTAHL International посещават щанда на Schüco и Jansen. Марките и тази година представиха единствените по рода си иновации и подобрения в сферата на профилните системи за дограми и фасади, автоматизацията и сигурността.

 

Томас Лаурицен от Schüco International KG споделя, че в сравнение с изложението през 2017 година има повишен интерес към предлаганите от Schüco продукти от страна на посетителите и значително е повишен интереса от интернационалните гости, по-специално на тези от Азия. Темата на строителното изложение през 2019 беше дигитализацията, която вече е активно застъпена в строителния бранш.

 

 

PLAN.ONE е портал за релевантна за проектирането строителна информация. Разработен е като интелигентен програмен асистент от архитекти за архитекти, който бързо търси и сравнява при зададени изисквания строителни продукти, без да е зависим от производителите. По този начин се гарантира прозрачност на пазара, пестене на време и улеснение в работата. Резултатите са придружени от информация, която опростява проектирането и може да бъде съхранена и използвана. Като интерактивен бизнес инструмент Plan.One прави възможна дигитализацията на работните процеси и подобрява сътрудничеството между архитекти, проектанти, инвеститори и производители в строителната индустрия.

 

PLAN TO BUILD е сигурна и интернет базирана платформа за производителите в областта на вратите, прозорците и фасадите. Софтуерът е разработен за ефективно сътрудничество и управление на проекти по цялата верига, както и за тяхната прозрачност, в частност срокове, задачи и документация. Интернет платформата улеснява дигиталната връзка и комуникация на всички специалисти, свързани с проекта, независимо от времето и мястото. Тя предлага подкрепа за ефективното проектиране, управление и изпълнение на строителния обект, както и 2D или 3D модел на сградата с неговите характеристики и локализация.

 

С SCHÜCAD NEXT Schüco представя следващото поколение CAD - софтуер за производители на дограма, което прави конструирането още по-лесно, бързо и сигурно. Той е изграден на изцяло нова техническа основа и оборудван с нов интерфейс. Софтуерът предлага обширен функционален обхват, който е необходим за създаване на чертежи за цеховете, връзка със сградата и документация за ежедневната работа. Благодарение на отличната интеграция на пазара на софтуера SchüCal, той гарантира гъвкава обмяна на информация и чрез онлайн функцията за актуализация данните за артикулите винаги са актуални.

 

CONNECT е онлайн портал за обслужване на партньорските фирми на Schüco и за следене на актуалното състояние на поръчките, наличностите и срока на доставка. Това вече става много лесно и бързо, като е необходим само компютър или мобилен телефон и интернет. Мобилното приложение е напълно безплатно и ще бъде налично за изтегляне в Google Play Store и Apple App Store.

 

*Вижте интересни подробности за системите за акустика и безбариерност, представени от Schüco на изложението BAU 2019.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор

още от Дограми - Статии