СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Плочи и настилки за вашата градина от Semmelrock на атрактивни цени
 Facebook

Плочи и настилки за вашата градина от Semmelrock на атрактивни цени27.09.2021 / 12:28 - CityBuild.bg

Сериите, включени в промоцията, са KLASSIK, ASTI NATURA и ASTI COLORI.

 

Продължава промоцията на Semmelrock на плочи и настилки с цветове и формати в духа на актуалните тенденции в хардскейп дизайна. Сериите KLASSIK®, ASTI NATURA® и ASTI COLORI® предлагат богат избор от монохромни и меланжирани цветове. Те се комбинират както помежду си, така и с други решения от продуктовата гама на Semmelrock - бордюри ASTI®, палисади Klassik® и ASTI стъпала.

 

 

Ако търсите решение, с което да подчертаете модерната обстановка в градината, плочите ASTI NATURA® и ASTI COLORI® с издължен формат 60x30x5 cм и прав кант са на ваше разположение. За любителите на изчистената линия и семплата красота подходящи са ASTI Natura - нюансите на сивото излъчват спокойствие и се вписват отлично във всеки проект. Създаването на акценти е възможно чрез комбиниране с плочите ASTI Colori, което ви позволява създаване на индивидуален дизайн.

 

 

 

Ако предпочитате романтичното излъчване на заоблените форми на настилката Klassik®, имате избор между три цвята: кафяв, кафяв меланж или графитено-бял меланж. Благодарение на комбинираната форма, настилката Klassik е най-подходящото решение за лесен монтаж без излишно рязане.

 

 

 

Повече за предложението с 20% отстъпка ще намерите на уебсайта на Semmelrock. Промоционалните цени са в сила до 15 ноември или до изчерпване на количествата на склад. Покупка е възможна само в дистрибуторската мрежа на Semmelrock.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор