EТЕМ се представи успешно на международното изложение BAU

2563
Компанията показа системни решения на водещия международен панаир от 14 до 19 януари в Мюнхен.

Разположен на площ от 72 кв.м, щандът на ЕТЕМ показа конкретни решения и продукти, които са съобразени с актуалните архитектурни тенденции.

 

 

Екипът на ЕТЕМ представи пред посетителите част от най-новите си системни решения - решения за слънцезащита с автоматично управление в комбинация с окачена фасада Е85, система за врати и прозорци E68 със скрито крило, безфалцова входна врата E75 с апликиран плосък материал, специално разработени перголи и други. Най-голям интерес сред гостите на щанда предизвика слънцезащитната система с възможност за дистанционно управление през мобилен телефон.

 

 

 

 

 

Според организаторите тази година BAU 2019 е отбелязал няколко рекордни постижения. За първи път на огромна изложбена площ от 200 000 кв. м 2250 компании от 45 страни са представили своите продукти и решения за строителния сектор. Броят на посетителите тази година е достигнал 250 000, а броят на чуждестранните гости извън Германия е достигнал до нов максимум от 85 000.

 

На форума беше обявен стартът на ново търговско изложение за цифрови решения в строителния сектор - digitalBAU. Организатор на дигиталното събитие ще бъде Messe München в партньорство с  Федералната асоциация на строителния софтуер (Bundesverband Bausoftware - BVBS). Очаква се DigitalBAU да се проведе за първи път от 11 до 13 февруари 2020 г. в Кьолн.