СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
SHARE Architects Days: Виртуално изложение за архитектурния бизнес
 Facebook

SHARE Architects Days: Виртуално изложение за архитектурния бизнес19.02.2021 / 14:50 - CityBuild.bg

Събитието (13-16 април) ще даде възможност на архитектите да представят своята работа, а инвеститорите - да намерят подходящ партньор за своя проект.

 

SHARE Architects Days включва 4 дни, специализирани в архитектурата в различни сфери. Ще бъде организирана виртуална изложба на архитектурни студиа от Албания, България, Босна и Херцеговина, Кипър, Чехия, Гърция, Унгария, Черна гора, Северна Македония, Полша, Република Молдова, Словакия, Словения, Сърбия, Румъния.

 

SHARE Architects Days е първото търговско изложение, посветено на представяне и популяризиране на архитектурни бюра пред потенциални инвеститори и клиенти на архитектурни услуги. Основният фокус ще бъде върху виртуалната изложба и щандовете на различни студия, докато останалата част от програмата ще включва презентации, лекции и срещи с включване в онлайн платформа.

 

 

Според основателя на SHARE Architects Флорин Миндиригиу, концепцията за SHARE Architects Days е създадена въз основа на резултатите от проучването, проведено от SHARE Architects за степента на познаване на ролята на архитектите. „Вярваме, че в архитектурната професия в региона на Централна и Източна Европа има неизползван потенциал за изразяване и че архитектите могат да се възползват от по-голяма представителност на европейско и глобално ниво, постигната чрез подходящи средства за комуникация и работа в мрежа. Въз основа на това стартирахме събитието SHARE Architects Days, в което се стремим да обединим голяма част от архитектурните бюра от страните от Централна и Югоизточна Европа, където SHARE Architects присъства", казва той.

 

Събитието е разделено на 4 тематични дни в този ред: Образователна и културна архитектура; Здравеопазване и обществена архитектура; Архитектура в хогелиерството и офис площите; Жилищна архитектура. Програмата ще започва със сесия, която да обедини участници и изложители, заинтересовани от темата на деня, и ще продължи с технически беседи, различни казуси, дебати и лекции във връзка с нея. Може да се регистрирате ТУК, като членовете на общността SHARE се възползват от 20% отстъпка за определени пакети. За да станете член, посетете www.membership.share-architects.com.

 

 

През последните 24 години форумът SHARE Architects създаде платформа за професионалисти в архитектурата, инженеринга и строителството от Централна и Югоизточна Европа. Форумите дават възможност за контакт и разбиране на многообразието на съвременния архитектурен феномен. В момента събитията SHARE се провеждат в 15 страни от Централна и Югоизточна Европа, а общността SHARE има над 50 000 членове по целия свят.

 

Събитието във фейсбук

 

 
още от Новини

още от EuroBuild

още от АРТ

още от Баш майстор