СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Системи за сигурност, вентилация и слънцезащита Schüco
 Facebook

Системи за сигурност, вентилация и слънцезащита Schüco13.02.2019 / 12:27 - CityBuild.bg

ALUKÖNIGSTAHL представи интересни иновации на изложението BAU 2019 в Мюнхен.

 

На всеки две години през януари на строителното изложение в Германия партньори и клиенти на концерна ALUKÖNIGSTAHL International посещават щанда на Schüco и Jansen. Марките и тази година представиха единствените по рода си иновации и подобрения.

 

Системи за сигурност

 

Новата система за сигурност Schüco FireStop ADS 90 FR 90 е алуминиева конструкция с 90 минутна пожароустойчивост, с голяма трансперантност и максимални размери на вратата до 1.400 мм х 2.700 мм и тествано фиксирано остъкление с размери до 1.500 мм х 3.000 мм.

 

Системата се характеризира с лесна и гъвкава промяна на функционалността в процеса на употреба, нов вид система за захващане за постигане на монтаж на обкова без инструменти и 90 мм строителна дълбочина, 127 мм видима ширина, максимално тегло 350 кг.

 

 

 

Вентилационни системи

 

Новата децентрализирана вентилационна система Schüco VentoTherm Twist за интегриране в прозорец с извеждане, вкарване и рекуперация на въздуха, контролирано и съобразно помещението вентилира въздуха, без да е необходимо да се отваря прозореца.

 

Системата се монтира както хоризонтално, така и вертикално в прозоречните системи на Schüco, от серия AWS 70 до серия AWS 120, без да се нарушава целостта на строителния обект и без да е необходимо предварително проектиране.

 

 

 


Слънцезащитни системи

 

Schüco разработва нова слънцезащитна система ZDS за интегриране в прозорец Schüco AWS 75 PD.SI и електрическо задвижване. Текстилната система се доставя в затворени касети за окачване от външната страна на прозореца. Според вида на избрания текстил маркизата може да бъде с трансперантност от 0% до 14 %.

 

Слънцезащитната система се характеризира с висока устойчивост на вятър до 25 m/s, и с устойчив на климатични влияния и трудно запалим текстил (клас В1). Максималните размери са: ширина между 662 мм х 4.000 мм, височина 600 мм до 6.000 мм, площ от 18 м2.

 

*Вижте интересни подробности за плъзгащите се, прозоречни и системи за врати Schüco, представени на изложението BAU 2019.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор

още от Дограми - Статии