СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Сулфатни саморазливки от „Теразид“, идеални и при системи за подово отопление
 Facebook

Сулфатни саморазливки от „Теразид“, идеални и при системи за подово отопление14.09.2021 / 14:28 - CityBuild.bg

Изберете Nivelor Max 20C или Nivelor CS-20 за подови замазки до 10 см.

 

Саморазливните сулфатни замазки Nivelor Max 20C и Nivelor CS-20 от „Теразид" са сухи смеси за изравняване на подове в закрити помещения. Те имат висока устойчивост на износване и дават възможност за нанасяне на големи площи, а високата топлопроводност ги прави идеални и при системи за подово отопление. Температурните разлики в основата, които съпътстват използването на подовото отопление, изискват замазки с подобрен състав. 

 

 

NIVELOR MAX 20C е суха смес на калциево-сулфатна основа с добавени минерални пълнители и полимерни добавки. Продуктът се използва за изравняване на подове от различни строителни основи, като цимент, бетон, калциево-сулфатни, магнезитни повърхности и други. Замазката е изключително подходяща за равни и здрави покрития върху системи за подово отопление. NIVELOR MAX 20C се характеризира с голяма прецизност при разстилането, кратки срокове на изсъхване и възможност за нанасяне на площи с минимална дебелина на полагане 25 мм. Не се препоръчва полагане на NIVELOR MAX 20C в бани и други помещения с висок клас на влагонатоварване.

 

 

NIVELOR CS-20 е суха смес на циментово-сулфатна основа за изравняване на подове от различни строителни основи, като цимент, бетон, цименто-пясъчни замазки и други. Високите топлопроводност и якост на огъване на замазката я правят изключително подходяща за равни и здрави покрития върху системи за водно подово отопление. NIVELOR CS 20 се характеризира с отлична разливна способност, добра еластичност и висока устойчивост на износване и натиск. Замазката е подходяща за полагане както в жилищни сгради, така и в обществени, като училища, офиси, болници и други закрити помещения. Позволява последващо полагане на различни подови настилки като керамични и каменни плочки, PVC, паркет и други, след стриктна проверка на остатъчната влага спрямо нормативните изисквания.

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор