Citybuild – Платформа за архитектура, строителство и интериорен дизайн

Citybuild.bg е водещ специализиран портал за архитектура, строителство и дизайн, чието присъствие от 2006-та година е неизменен фактор сред архитектурната и строителна общност в бранша.

Нашата 15-годишна история започна като медия, поднасяща актуална информация на своите читатели, интересуващи се от новостите в областта на строителството, архитектурата и свързаните с тях дейности.

Аудитория

Потенциалната ни аудитория включва голям брой професионалисти в бранша, администрация, студенти по архитектура и много потребители, интересуващи се от тематиката на портала.

В платформата читателите имат възможност да открият интересуваща ги информация в областта на строителството и архитектурата, да се свържат с конкретни фирми или да разгледат вдъхновяващи проекти.

Citybuild.bg има средно около 45 000-50 000 читатели месечно, което говори достатъчно за неговата популярност в сферата на строителството и архитектурата. Поддържаме ежедневно актуализирана информацията в над 10 рубрики, както и електронен бюлетин, който до момента достига до над 3 500 потребители. Той излиза два пъти седмично - вторник и четвъртък.

Нашето развитие

Citybuild.bg прави стъпка нагоре и ще бъде не само актуален и надежден информационен портал, но и платформа за архитектура, строителство и дизайн, която ще представя работата на българските архитекти, ще информира и вдъхновява професионалистите в бранша и ще ги свързва с доставчици на продукти за архитектура и строителство. Така новият сайт ще надгради разнообразната и полезна информация и ще предложи една нова съвременна концепция.

Нашите цели

Да осигурим на професионалистите в бранша модерна платформа, която дава възможност да представят своите проекти. Това ще стане чрез осигуряване на възможност за създаване на собствени профили.

Да предложим инструмент за знание и вдъхновение на професионалистите в бранша – архитекти, дизайнери, инженери, производители, доставчици и крайни клиенти.

Да осигурим съдържание на най-високо ниво, което да адресира важните и актуални теми и предизвикателства пред днешната архитектура и дизайн.

Да предоставим на фирми производители и търговци удобна платформа, чрез която да представят свои продукти, както и собствено маркетингово съдържание.

Екип

Нели Найденова

Бранд Мениджър

Валери Маринов

Управител

Ема Димитрова

Редактор