Арх. Атанас Панов e личност на годината в строителния бранш за 2011 г.

5475
За втори път конкурсът се печели от архитект. Първият е арх. Борислав Богданов от студио „Амфион”.

Арх. Атанас Панов спечели приза „Личност на годината в строителния бранш" в конкурса, организиран от сп. „1към1 в строителството" и строителен портал 1kam1.com. За пета година медията раздаде своите награди на отличилите се личности и компании в бранша на церемония вчера вечерта в Гранд Хотел София.  

 

Големият победител на вечерта арх. Атанас Панов от ЛП Груп, спечели статуетката и в категория „Архитект на годината" за работата си по Астрал Бизнес Център. Според правилата на конкурса „Личност на годината в строителния бранш" се избира измежду победителите в отделните категории на раздел „Личност". 

 

 

Наскоро арх. Атанас Панов спечели второ и трето място за The Needle-София и отново за Астрал бизнес център - в категорията за нежилищно строителство в конкурса на вестник "Строителство имоти" „Архитект, Конструктор и Строител 2011”. Арх. Панов беше номиниран и за "Архитект на 2011" в конкурса на вестник "Арх и Арт форум".

 

Победители в останалите категории са Борис Борисов от Софарма Имоти АДЦИС в категория „Инвеститор на годината", Симеон Пешов от „Главболгарстрой" в категория „Строител на годината" и Васил Щраков от Сдружение „Топливо"  - топ търговецът на 2011 г.  В раздел „Фирмена дейност" отличията грабнаха: фирма „Идеал Стандарт - Видима" АД за „Производител на 2011 г.", „Ардекс" ЕООД - в категорията „Устойчиво развитие за 2011г.". За най-добър продукт бяха избрани тънкослойните фотоволтаици  Солар Глас на AGC Flat Glass България,  a „Сървайвър на 2011 г." стана фирма „Оргахим" АД. 

 

Снимки: „1към1 в строителството"