Декоративни фасадни мазилки с подарък предлага ТЕРАЗИД

466

До края на август може да получите уникални слънчеви очила, ако закупите 20 кофи от висококачествените мазилки Decorit, Silicat, Sicolit или Nanomax


Любимият сезон е в разгара си, а слънцето ярко пече. Затова ТЕРАЗИД подарява един чифт слънчеви очила при купуване на минимум 20 кофи от декоративните фасадни мазилки Decorit, Silicat, Sicolit или Nanomax. За да участвате, запазете, снимайте и изпратете фактурата за Вашата покупка заедно с координати за обратна връзка на office@terazid.com или като съобщение на страницата на фирмата във facebook. Посочете кой модел очила бихте искали да Ви бъдат изпратени като подарък (на визуализацията горе), като опцията с избор на модел е до изчерпване на количествата.

А сега – повече за висококачествените мазилки. Разнообразната им цветова гама е осигурена с качествени оцветители, устойчиви на атмосферни влияния, като оцветяването е по каталог от 210 цвята.

DECORIT е готова за работа пастообразна мазилка на база акрилатна дисперсия с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигменти и консерванти. Продуктът се използва за фина защитна декоративна мазилка за дълготрайни фасадни и интериорни решения. Мазилката създава еластична, паропропусклива и водоустойчива грапава повърхност и дава възможност за изключително разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването. Крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура.

SILICAT е готова за работа пастообразна мазилка на база калиево водно стъкло и полимери с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигменти и консерванти. Продуктът се използва за фина защитно-декоративна мазилка с висока паропропускливост, еластичност, дълготрайност и ниска склонност към замърсяване. И тази мазилка дава възможност за разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването. SILICAT е препоръчителна за работа при високи летни температури, а благодарение на своите съставки забавя филмообразуването и удължава времето за структуриране. Крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура.

SICOLIT е готова за работа пастообразна мазилка на база силиконова емулсия и полимери, с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигментни пасти и консерванти. Продуктът се използва за фина защитно-декоративна мазилка с висока паропропускливост, еластичност, дълготрайност и ниска склонност към замърсяване. И SICOLIT позволява разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването. Продуктат е изключително подходящ за райони с висока относителна влажност на въздуха и фасади, изпълнени с топло изолационни материали с висока паропропускливост (минерална вата). Крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура.

NANOMAX се използва за фина защитно-декоративна мазилка за различни фасадни елементи. Притежава изключително високи водоотблъскващи свойства и паропропускливост. Повърхностният нанослой дава на мазилката много висока здравина и устойчивост на механични наранявания, съчетани с гарантирана устойчивост на цветовете. Мазилката притежава свойството да се „самопочиства“. Наночастиците по повърхността не позволяват на разпространените замърсители в околната среда да се задържат или да проникнат дълбоко в структурата на мазилката, като след това те лесно биват отмити от дъждовете или отнесени от вятъра. Крайният декоративен ефект може да бъде „драскана“ структура.

Изпробвайте цветовия симулатор в сайта на ТЕРАЗИД и изберете своята мазилка. Потърсете във всички търговски обекти и при дистрибуторите в цялата страна. Промоцията е валидна до 31 август или до изчерпване на количествата.

ОЩЕ НОВИНИ

TERMOZID е лесна за нанасяне хидрофобизирана лепило-шпакловка за топлоизолационни плоскости от EPS и XPS

TERMOZID е лесна за нанасяне хидрофобизирана лепило-шпакловка за топлоизолационни плоскости от EPS и XPS

Сухата смес на циментова основа е устойчива на студ и удар и е паропропусклива

Баумит MPI 25 – вароциментова машинна мазилка без аналог за качество

Баумит MPI 25 – вароциментова машинна мазилка без аналог за качество

Продуктът регулира влажността в помещенията и се грижи за вашето здраве и комфорт

Направи бърз и лесен ремонт с продуктите на GROHE QUICKFIX

Направи бърз и лесен ремонт с продуктите на GROHE QUICKFIX

Вдъхнови се и избери стил - скандинавски, "градска джунгла", устойчиво зелено или изчистен минималистичен дизайн  

Алуминиевата индустриална секционна врата Hörmann Vitraplan вече е с осем нови повърхности

Алуминиевата индустриална секционна врата Hörmann Vitraplan вече е с осем нови повърхности

Елегантните дизайни от Alucobond® и Trespa® предлагат възможности за индивидуално оформление

Еластичната хидроизолация AQUACOOL REFLECT е идеалното решение за всички открити хоризонтални и вертикални елементи от сградата

Еластичната хидроизолация AQUACOOL REFLECT е идеалното решение за всички открити хоризонтални и вертикални елементи от сградата

Бялата светлоотразителна повърхност предпазва основата както от проникване на вода и влага, така и от нагряване

ECO Puzzle комби паваж - дизайн с добавена стойност и "зелена" функционалност

ECO Puzzle комби паваж - дизайн с добавена стойност и "зелена" функционалност

Предлаганият от wienerberger продукт е издръжлив и подобрява климатичния комфорт в градовете