Декоративни фасадни мазилки с подарък предлага ТЕРАЗИД

462

До края на август може да получите уникални слънчеви очила, ако закупите 20 кофи от висококачествените мазилки Decorit, Silicat, Sicolit или Nanomax


Любимият сезон е в разгара си, а слънцето ярко пече. Затова ТЕРАЗИД подарява един чифт слънчеви очила при купуване на минимум 20 кофи от декоративните фасадни мазилки Decorit, Silicat, Sicolit или Nanomax. За да участвате, запазете, снимайте и изпратете фактурата за Вашата покупка заедно с координати за обратна връзка на office@terazid.com или като съобщение на страницата на фирмата във facebook. Посочете кой модел очила бихте искали да Ви бъдат изпратени като подарък (на визуализацията горе), като опцията с избор на модел е до изчерпване на количествата.

А сега – повече за висококачествените мазилки. Разнообразната им цветова гама е осигурена с качествени оцветители, устойчиви на атмосферни влияния, като оцветяването е по каталог от 210 цвята.

DECORIT е готова за работа пастообразна мазилка на база акрилатна дисперсия с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигменти и консерванти. Продуктът се използва за фина защитна декоративна мазилка за дълготрайни фасадни и интериорни решения. Мазилката създава еластична, паропропусклива и водоустойчива грапава повърхност и дава възможност за изключително разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването. Крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура.

SILICAT е готова за работа пастообразна мазилка на база калиево водно стъкло и полимери с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигменти и консерванти. Продуктът се използва за фина защитно-декоративна мазилка с висока паропропускливост, еластичност, дълготрайност и ниска склонност към замърсяване. И тази мазилка дава възможност за разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването. SILICAT е препоръчителна за работа при високи летни температури, а благодарение на своите съставки забавя филмообразуването и удължава времето за структуриране. Крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура.

SICOLIT е готова за работа пастообразна мазилка на база силиконова емулсия и полимери, с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигментни пасти и консерванти. Продуктът се използва за фина защитно-декоративна мазилка с висока паропропускливост, еластичност, дълготрайност и ниска склонност към замърсяване. И SICOLIT позволява разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването. Продуктат е изключително подходящ за райони с висока относителна влажност на въздуха и фасади, изпълнени с топло изолационни материали с висока паропропускливост (минерална вата). Крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура.

NANOMAX се използва за фина защитно-декоративна мазилка за различни фасадни елементи. Притежава изключително високи водоотблъскващи свойства и паропропускливост. Повърхностният нанослой дава на мазилката много висока здравина и устойчивост на механични наранявания, съчетани с гарантирана устойчивост на цветовете. Мазилката притежава свойството да се „самопочиства“. Наночастиците по повърхността не позволяват на разпространените замърсители в околната среда да се задържат или да проникнат дълбоко в структурата на мазилката, като след това те лесно биват отмити от дъждовете или отнесени от вятъра. Крайният декоративен ефект може да бъде „драскана“ структура.

Изпробвайте цветовия симулатор в сайта на ТЕРАЗИД и изберете своята мазилка. Потърсете във всички търговски обекти и при дистрибуторите в цялата страна. Промоцията е валидна до 31 август или до изчерпване на количествата.

ОЩЕ НОВИНИ

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Той беше трето поколение управител на семейната компания Hörmann, която под негово ръководство се разви до производител на врати от световен мащаб, при което запази здравите корени в Щайнхаген, Източна Вестфалия

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Продуктите в акцията са 100% въглеродно неутрални и впечатляват с висок стандарт за безопасност

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

Влезте в света на новия лукс и иновациите с разказ за представянето на под-марката на събитието миналата година и очакването от предстоящото издание

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

Компанията инвестира своите опит и знания в развитието на младите бъдещи архитекти

Terazid G-22 (Betoncontact) е висококачествен контактен грунд

Terazid G-22 (Betoncontact) е висококачествен контактен грунд

Продуктът на ТЕРАЗИД служи за създаване на връзка между стари нестабилни основи и нови мазилки и настилки

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Целта е да се постигне по-добър контрол на качеството, да се подобрят условията на труд, да се повиши производителността и да се намалят разходите