Декоративни фасадни мазилки с подарък предлага ТЕРАЗИД

443

До края на август може да получите уникални слънчеви очила, ако закупите 20 кофи от висококачествените мазилки Decorit, Silicat, Sicolit или Nanomax


Любимият сезон е в разгара си, а слънцето ярко пече. Затова ТЕРАЗИД подарява един чифт слънчеви очила при купуване на минимум 20 кофи от декоративните фасадни мазилки Decorit, Silicat, Sicolit или Nanomax. За да участвате, запазете, снимайте и изпратете фактурата за Вашата покупка заедно с координати за обратна връзка на office@terazid.com или като съобщение на страницата на фирмата във facebook. Посочете кой модел очила бихте искали да Ви бъдат изпратени като подарък (на визуализацията горе), като опцията с избор на модел е до изчерпване на количествата.

А сега – повече за висококачествените мазилки. Разнообразната им цветова гама е осигурена с качествени оцветители, устойчиви на атмосферни влияния, като оцветяването е по каталог от 210 цвята.

DECORIT е готова за работа пастообразна мазилка на база акрилатна дисперсия с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигменти и консерванти. Продуктът се използва за фина защитна декоративна мазилка за дълготрайни фасадни и интериорни решения. Мазилката създава еластична, паропропусклива и водоустойчива грапава повърхност и дава възможност за изключително разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването. Крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура.

SILICAT е готова за работа пастообразна мазилка на база калиево водно стъкло и полимери с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигменти и консерванти. Продуктът се използва за фина защитно-декоративна мазилка с висока паропропускливост, еластичност, дълготрайност и ниска склонност към замърсяване. И тази мазилка дава възможност за разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването. SILICAT е препоръчителна за работа при високи летни температури, а благодарение на своите съставки забавя филмообразуването и удължава времето за структуриране. Крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура.

SICOLIT е готова за работа пастообразна мазилка на база силиконова емулсия и полимери, с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигментни пасти и консерванти. Продуктът се използва за фина защитно-декоративна мазилка с висока паропропускливост, еластичност, дълготрайност и ниска склонност към замърсяване. И SICOLIT позволява разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с широка цветова гама, размер на структурните зрънца и посока на изтегляне на материала при структурообразуването. Продуктат е изключително подходящ за райони с висока относителна влажност на въздуха и фасади, изпълнени с топло изолационни материали с висока паропропускливост (минерална вата). Крайният декоративен ефект може да бъде с „влачена“ или „драскана“ структура.

NANOMAX се използва за фина защитно-декоративна мазилка за различни фасадни елементи. Притежава изключително високи водоотблъскващи свойства и паропропускливост. Повърхностният нанослой дава на мазилката много висока здравина и устойчивост на механични наранявания, съчетани с гарантирана устойчивост на цветовете. Мазилката притежава свойството да се „самопочиства“. Наночастиците по повърхността не позволяват на разпространените замърсители в околната среда да се задържат или да проникнат дълбоко в структурата на мазилката, като след това те лесно биват отмити от дъждовете или отнесени от вятъра. Крайният декоративен ефект може да бъде „драскана“ структура.

Изпробвайте цветовия симулатор в сайта на ТЕРАЗИД и изберете своята мазилка. Потърсете във всички търговски обекти и при дистрибуторите в цялата страна. Промоцията е валидна до 31 август или до изчерпване на количествата.

ОЩЕ НОВИНИ

До 6 октомври може да изберете своите фаворити в конкурса "Фасада на годината 2022-2023"

До 6 октомври може да изберете своите фаворити в конкурса "Фасада на годината 2022-2023"

За 18-ти път "Баумит България" търси най-красивото изпълнение с нейни продукти, а професионално жури ще определи кои обекти ще представят България в международния конкурс Baumit Life Challenge 2024

Летящи врати от полиетилен и неръждаема стомана разширяват продуктовата гама на Hörmann

Летящи врати от полиетилен и неръждаема стомана разширяват продуктовата гама на Hörmann

Те са идеални за използване в ресторантьорството, хранително-вкусовата промишленост, хладилните помещения, супермаркетите и складовете

DRYSHEET от "Теразид" осигурява идеално гладка основа на вътрешни стени и тавани преди боядисване

DRYSHEET от "Теразид" осигурява идеално гладка основа на вътрешни стени и тавани преди боядисване

Фината шпакловка може да се нанася ръчно или машинно върху варови, вароциментови и гипсови мазилки

Полиуретановото лепило PU Adhesive е предпочитано икономично решение

Полиуретановото лепило PU Adhesive е предпочитано икономично решение

Продуктът на „Теразид“ спестява време, материал и усилия