Едногодишна стипендия от фирма „Амфион” спечели Стоян Даскалов

7755
Победителят в конкурса в памет на арх. Димитър Богданов спечели с проектите си за многофамилна жилищна сграда и плувен басейн.  

По случай студентския празник 8-ми декември фирма „АМФИОН" ЕООД с управител арх. Борислав Богданов със съдействието на Архитектурен факултет на УАСГ за девета поредна година проведе конкурс в памет на арх. Димитър Богданов.

 

 

Журирането на проектите се проведе на 28.11.2011 г. в Изложбената зала на УАСГ, а награждаването беше отпразнувано с коктейл на 30.11.2011 г. 

 

 

Годишната стипендия в размер на 200 лева на месец спечели студентът от 5 курс по архитектура Стоян Даскалов за проектите си "Многофамилна жилищна сграда" и "Плувен басейн Зона Б-5".

 

 

 

Управителят на фирма "Амфион" и председател на журито арх. Борислав Богданов (отляво), деканът на Архитектурния факултет при УАСГ и член на журито доц. д-р арх. Недялко Бончев и студентът Стоян Даскалов.

 

От тази година фирма „Дорма България" ЕООД също се присъедини към конкурса и връчи специална парична награда в размер на 500 лева на Йордан Манолов - 5 курс архитектура, за проектите "Спортно училище Зона Б-5" и "Винпром Благоевград"

 

Спечелилият специалната парична награда Йордан Манолов (в средата).

 

 

Нели Вельова и Христо Щерев ("Дорма България") пред двата проекта на Йордан Манолов. 

 

Коктейлът