GROHE предложи дигитално преживяване в 360° виртуални стаи в уникалния си пътуващ камион

117

По време на Архитектурно-строителната седмица компанията представи и нови решения с акцент върху устойчивостта и иновациите  


Впечатляващият пътуващ камион на компанията GROHE X Motion - дигитално студио и изложбено пространство в едно, беше позициониран по време на изложението Архитектурно-строителна седмица в Интер Експо Център в София от 30 март до 2 април. Уникалният камион на GROHE пристигна от Германия, като София беше първата му спирка преди да се отправи към други точки на света.


Като мобилен център на марката, всеки GROHE X Motion Truck има вградена сцена с голям LED екран. Това позволява на компанията да бъде домакин на местни събития навсякъде и по всяко време, които са достъпни в платформата GROHE X за потребители от цял свят.  


Камионът GROHE X Motion Truck предлага 3D изживяване - чрез 360° виртуални стаи посетителите разглеждат продуктите чрез очила за виртуална реалност, които позволяват интерактивно навигиране в различните пространства. 

Мобилните шоуруми представят GROHE с  разнообразно продуктово портфолио и специализирани подбрандове. Избрани продукти са изложени и физически на място. Те са пряко свързани с други виртуални продукти, с които заедно пренасят посетителите в цялостни интериорни концепции за баня.  
 
 
 
 

Освен виртуалните стаи и възможността да се разгледат продукти на място, по време на Архитектурно-строителната седмица Citybuild и GROHE България организираха презентация, на която управителят на компанията Димо Димов представи нови решения с акцент върху устойчивостта и иновациите.

В продължение на много десетилетия GROHE е отдадена на ценностите на марката за технология, качество, дизайн и устойчивост. Продуктите на компанията гарантират икономична консумация на вода и енергия, без компромис с удобството. Дизайнът е синтез на форма и функция и търси емоционална връзка с потребителя, а частите на продуктите, лекотата на управление и изящният вид минават през многобройни тестове за издръжливост. Само през последните десет години повече от 490 награди за дизайн и иновации, както и няколко награди за устойчивост потвърдиха успеха на GROHE. Компанията е избрана и от списание FORTUNE сред топ 50 компании, които променят света.
 
 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GROHE изпълнява високи международни стандарти за качество. Това включва например лансирането на четири най-продавани продукта като Cradle to Cradle Certified® варианти. Това са смесителите GROHE BauEdge S-Size, GROHE Eurosmart S-Size и GROHE Eurosmart Kitchen, както и комплектът за душ GROHE Tempesta. Освен това, устойчивото въздействие на GROHE BauEdge и GROHE Eurosmart е подобрено с технологията SilkMove ES, като ES означава пестене на енергия. Технологията предотвратява ненужното използване на топла вода, като подава само студена, когато лостът на крана е в средно положение. В допълнение към получаването на сертификати и за други продукти, GROHE вече се справя и със следващи предизвикателства.

Снимки: GROHE и Citybuild

ОЩЕ НОВИНИ

Top Mix бяла шпакловка за EPS – подходяща за фасадна боя или мазилка в светлата гама

Top Mix бяла шпакловка за EPS – подходяща за фасадна боя или мазилка в светлата гама

Наред с отличните качества, които продуктът на ТЕРАЗИД притежава, в него са вложени фибри, които армират и придават допълнителна якост

Profilink Orbis - новата алуминиева система за прозорци на Профилинк

Profilink Orbis - новата алуминиева система за прозорци на Профилинк

Наскоро индустриалната група ЛИНКИН я представи на пазара

Schüco FACID - свобода и нови измерения в архитектурните проекти

Schüco FACID - свобода и нови измерения в архитектурните проекти

Уникалната фасадна технология с използване на текстилни мембрани върху метална конструкция съчетава естетическа гъвкавост, високи технически характеристики и устойчивост

Калорифери - ефективно отопление за дома, офиса и строителния обект

Калорифери - ефективно отопление за дома, офиса и строителния обект

Независимо дали искате да прогоните хладния въздух от вилата си през уикенда, да поддържате комфортна температура в работилницата си или да осигурите топлина на строителната площадка, калориферът може да бъде перфектното решение

Hörmann предлага решения за монтиране на каси за врати без замазка

Hörmann предлага решения за монтиране на каси за врати без замазка

Така монтажът е по-бърз, без замърсявания и повреди