GROHE предложи дигитално преживяване в 360° виртуални стаи в уникалния си пътуващ камион

108

По време на Архитектурно-строителната седмица компанията представи и нови решения с акцент върху устойчивостта и иновациите  


Впечатляващият пътуващ камион на компанията GROHE X Motion - дигитално студио и изложбено пространство в едно, беше позициониран по време на изложението Архитектурно-строителна седмица в Интер Експо Център в София от 30 март до 2 април. Уникалният камион на GROHE пристигна от Германия, като София беше първата му спирка преди да се отправи към други точки на света.


Като мобилен център на марката, всеки GROHE X Motion Truck има вградена сцена с голям LED екран. Това позволява на компанията да бъде домакин на местни събития навсякъде и по всяко време, които са достъпни в платформата GROHE X за потребители от цял свят.  


Камионът GROHE X Motion Truck предлага 3D изживяване - чрез 360° виртуални стаи посетителите разглеждат продуктите чрез очила за виртуална реалност, които позволяват интерактивно навигиране в различните пространства. 

Мобилните шоуруми представят GROHE с  разнообразно продуктово портфолио и специализирани подбрандове. Избрани продукти са изложени и физически на място. Те са пряко свързани с други виртуални продукти, с които заедно пренасят посетителите в цялостни интериорни концепции за баня.  
 
 
 
 

Освен виртуалните стаи и възможността да се разгледат продукти на място, по време на Архитектурно-строителната седмица Citybuild и GROHE България организираха презентация, на която управителят на компанията Димо Димов представи нови решения с акцент върху устойчивостта и иновациите.

В продължение на много десетилетия GROHE е отдадена на ценностите на марката за технология, качество, дизайн и устойчивост. Продуктите на компанията гарантират икономична консумация на вода и енергия, без компромис с удобството. Дизайнът е синтез на форма и функция и търси емоционална връзка с потребителя, а частите на продуктите, лекотата на управление и изящният вид минават през многобройни тестове за издръжливост. Само през последните десет години повече от 490 награди за дизайн и иновации, както и няколко награди за устойчивост потвърдиха успеха на GROHE. Компанията е избрана и от списание FORTUNE сред топ 50 компании, които променят света.
 
 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GROHE изпълнява високи международни стандарти за качество. Това включва например лансирането на четири най-продавани продукта като Cradle to Cradle Certified® варианти. Това са смесителите GROHE BauEdge S-Size, GROHE Eurosmart S-Size и GROHE Eurosmart Kitchen, както и комплектът за душ GROHE Tempesta. Освен това, устойчивото въздействие на GROHE BauEdge и GROHE Eurosmart е подобрено с технологията SilkMove ES, като ES означава пестене на енергия. Технологията предотвратява ненужното използване на топла вода, като подава само студена, когато лостът на крана е в средно положение. В допълнение към получаването на сертификати и за други продукти, GROHE вече се справя и със следващи предизвикателства.

Снимки: GROHE и Citybuild

ОЩЕ НОВИНИ

Представяме ви актуалната декоративна мазилка TRAVERTINO NATURALE

Представяме ви актуалната декоративна мазилка TRAVERTINO NATURALE

Висококачественият продукт от ТЕРАЗИД е идеален за пресъздаване на ефект на травертин, естествен камък и други декоративни релефи - както на външни, така и за вътрешни стени и тавани

Новият душ GROHE New Tempesta 110 – красив и елегантен в два различни дизайна

Новият душ GROHE New Tempesta 110 – красив и елегантен в два различни дизайна

Моделът е с иновативно превключване между три вида струи, силиконов пръстен срещу удар, система против варовик и технология за намаляване консумацията на вода

Hörmann предлага комплект за лесно и професионално почистване и поддръжка на врати

Hörmann предлага комплект за лесно и професионално почистване и поддръжка на врати

Комплектът съдържа всички важни принадлежности и намалява риска от повреждане на компонентите

Пожарозащитната система за покривно остъкляване Jansen VISS Fire EI30 осигурява безопасност с лесен монтаж

Пожарозащитната система за покривно остъкляване Jansen VISS Fire EI30 осигурява безопасност с лесен монтаж

Системата, предлагана от „Алукьонигщал“, ви гарантира надеждност при планирането

Цветните мраморни и гранитни камъчета на мозаечната мазилка Decora създават неповторим ефект

Цветните мраморни и гранитни камъчета на мозаечната мазилка Decora създават неповторим ефект

Продуктът на „Теразид“ осигурява и голяма здравина на покритието