JAF - богата гама от висококачествени дървесни продукти в комбинация с иновативни услуги

205

От дизайнерски мебелни плоскости до декинг и многослойни конструктивни греди – премиум решенията на компанията са насочени към архитекти, дизайнери, мебелисти и строители


Какво е ЙАФ? Това е мястото, където под един покрив ще откриете богата гама от висококачествени дървесни продукти в комбинация с иновативни услуги за мебелисти и модерното дървено строителство. ЙАФ е пространство, създадено от експерти за професионалисти. На живо може да видите широкия асортимент в трите шоурума – до Пловдив, Варна и в село Мусачево край София, където обновеното пространство освен модерна експозиция на елитни дървесни материали и техни приложения вече предлага и уютни кътове за презентация и обсъждане на проекти.

Шоурумът в село Войводино край Пловдив в м. „Вельовица“ 36 

Шоурумът във Варна на ул. „Уста Кольо Фичето“ 33 

Шоурумът в село Мусачево край столицата ул. „София“ 11

Мисли глобално, действай локално

Макар ЙАФ (JAF) да присъства на българския пазар от 2005 година, всичко започва значително по-рано. Началото на компанията е поставено през далечната 1948 година край австрийската столица Виена. С постоянство и иновации малката семейна компания се превръща от локален търговец в международен играч, който днес е представен със свои филиали в още 17 държави. Независимо от непрестанното развитие и системните инвестиции в нови технологии, процеси и усъвършенствани материали, в ЙАФ има неща, които остават неизменни - качеството и страстта към дървесината. На почит са решения, удовлетворяващи индивидуалните нужди на локалните клиенти, а споделянето на дългогодишния опит в сегментите строителство и обзавеждане от дърво е основен принцип.

Класна дървесина

От години Групата ЙАФ е лидер в търговията на едро с дървесни материали в Централна и Източна Европа. Внимателно се наблюдават всички звена от веригата за доставки и по този начин качеството се държи под контрол. Асортиментът на компанията предлага широка гама от европейска дървесина и богат избор от екзотични видове. За ексклузивни дизайнерски решения по запитване се доставят редки и труднодостъпни дървесни видове. За величествена приемна или изискана конферентна зала – материалите на ЙАФ дават възможност за творчески решения на архитекти и интериорни дизайнери.

Шоурумът във Варна

Дизайнерски декори

В ЙАФ ще откриете богато разнообразие от плоскости, мебелни лица и плотове с атрактивни декори на водещи производители. Асортиментът следва актуалните тенденции в интериорния дизайн. Продуктовата гама непрестанно се обновява и обогатява с новостите в бранша. Компактни плоскости от HPL с безкомпромисни към хигиената повърхности, подходящи дори за помещения с влажна среда и траен контакт с вода, или атрактивни плотове от масивни талпи като например живописната дървесина на самана – изборът е ваш.

Шоурумът в пловдивското село Войводино

Благороден фурнир

Наред с декоративните плоскости в продуктовата гама на ЙАФ ви очаква и естественият фурнир. И тъй като всеки лист от този благороден материал е с уникален дървесен рисунък, компанията създава първия и единствен по рода си електронен магазин с високорезолюционни снимки на всяка предлагана пачка фурнир. Така обикалянето по складове и тегленето на тежки файлове остава в миналото. С Veneer World независимо от часа на денонощието може директно от вашето мобилно устройство да изберете правилния дървесен вид и желаният фладер за вашия проект.

Шоурумът в софийското село Мусачево

Декинг и фасада

Благородна термодървесина, класически екзотични видове или композитни ламели, непретенциозни към поддръжка – всички те са налични в ЙАФ. За да е завършена услугата, освен профили ще ви предложат и системи за скрит монтаж, а при необходимост ще ви насочат към утвърден изпълнител от фирмената база данни с доказани партньори. На архитекти и дизайнери се препоръчват два практични онлайн инструмента на ЙАФ: екстериорно студио (визуализатор на комбинации от декинг и фасада) и декинг студио (конфигуратор и калкулатор за декинг в едно). С първия инструмент ще ви бъде демонстрирано как ще изглежда избраната от вас комбинация от декинг и фасада на сградата, като освен дървесни профили за повече автентичност може да изберете и цвета на мазилката. Вторият инструмент дава възможност по всяко време на денонощието без помощ от консултант на ЙАФ да проектирате, оптимизирате, калкулирате и остойностявате нужните материали за изграждането на декинг.

Шоурумът в пловдивското село Войводино

Модерно дървено строителство

В ЙАФ ще откриете пълната гама конструктивни, покривни и изолационни материали за дървеното и екологичното сухо строителство. Асортиментът включва масивни, двойно и тройно слепени греди, мнгослойни греди и LVL с изключителна носимоспособност, CLT панели и изолация от дървесни влакна с топ показатели. И тук впечатлява завършената услуга, включваща в зависимост от нуждите прецизен разкрой на греди или индустриално конфекциониране на конструктивни дървени компоненти по проект. За довършителни и интериорни решения на склад се поддържа широка гама от конструктивни и декоративни плоскости като OSB, MDF, HDF, плоскости от масивна иглолистна дървесина и шперплат. Със своето многообразие от характеристики и приложения последният се завръща пълна сила в интериорния дизайн.

Шоурумът в пловдивското село Войводино

DuPont™ Corian®

Минералният материал на бъдещето, който от няколко десетилетия предизвиква дизайнерския и архитектурния свят, вече и у нас е извор на творческо вдъхновение. От фасадата до банята Corian® е на ход, когато трябва да се задоволят изискванията на най-взискателни клиенти. Монолитен по структура и с повърхност без пори, той е напълно водоустойчив, ударо- и UV устойчив и същевременно изключително хигиеничен, безопасен за здравето и неутрален за околната среда. Позволява безпроблемно рязане, полиране, фрезоване, гравиране, инкрустиране, сублимационен печат и дори термоформоване. Перфектно съгласуваните по цвят лепила позволяват незабележимо съединяване на мивки и плотове в едно хармонично цяло. Увредени елементи се поправят на място без следи, а само с едно шлайфане дори след десетилетия захабените от интензивна употреба повърхности връщат първоначалното си безупречно излъчване. Цветовата гама на Corian® е дълга поне колкото списъка от неговите предимства. А ЙАФ е негов ексклузивен представител за България.

Шоурумът в софийското село Мусачево

ОЩЕ НОВИНИ

Top Mix бяла шпакловка за EPS – подходяща за фасадна боя или мазилка в светлата гама

Top Mix бяла шпакловка за EPS – подходяща за фасадна боя или мазилка в светлата гама

Наред с отличните качества, които продуктът на ТЕРАЗИД притежава, в него са вложени фибри, които армират и придават допълнителна якост

Profilink Orbis - новата алуминиева система за прозорци на Профилинк

Profilink Orbis - новата алуминиева система за прозорци на Профилинк

Наскоро индустриалната група ЛИНКИН я представи на пазара

Schüco FACID - свобода и нови измерения в архитектурните проекти

Schüco FACID - свобода и нови измерения в архитектурните проекти

Уникалната фасадна технология с използване на текстилни мембрани върху метална конструкция съчетава естетическа гъвкавост, високи технически характеристики и устойчивост

Калорифери - ефективно отопление за дома, офиса и строителния обект

Калорифери - ефективно отопление за дома, офиса и строителния обект

Независимо дали искате да прогоните хладния въздух от вилата си през уикенда, да поддържате комфортна температура в работилницата си или да осигурите топлина на строителната площадка, калориферът може да бъде перфектното решение

Hörmann предлага решения за монтиране на каси за врати без замазка

Hörmann предлага решения за монтиране на каси за врати без замазка

Така монтажът е по-бърз, без замърсявания и повреди