Каталогът "Идеи за градината 2022" на Semmelrock вече е он-лайн

83

Не пропускайте да разберете кои са новите продукти


Ако търсите концепция за новия си проект или просто планирате да реновирате градината – каталогът “Идеи за градина 2022“ ще ви помогне с вдъхновяващи идеи, практични съвети и разнообразни решения. На страниците ви очакват утвърдени продуктови серии и нови предложения - всички в унисон със световните тенденции в ландшафтния дизайн. “Идеи за градина” 2022 ще ви пренесе в света на Semmelrock (част от групата на Wienerberger), където благодарение на атрактивните повърхности, формати и цветове ще претворите индивидуалния си стил.  

Уникален подход към всяка зона  

Semmelrock разбира потребността от уникален подход към всяко кътче, съобразно неговата функционалност, ето защо и през този сезон екипът ви предлага компилация от иновативни решения с модерен дизайн, подходящи за зони с различни натоварвания. Независимо дали търсите паважи или плочи за пътеките, терасата, верандата, зоната около басейна, барбекюто или подхода към дома, новите предложения ще ви изкушат да превърнете градината в привлекателно място за релакс, а защо не и в домашен офис на открито.


Стилно, завършено и елегантно  

Серията продукти Semmelrock Premium притежава впечатляваща индивидуалност. Разгледайте горещите предложения с ексклузивна визия. Създайте хармонично излъчване на вашата градина, като комбинирате продукти от различни продуктови серии, но с еднаква повърхност, за постигане на изискан краен резултат. Използвайте плочи и паважи с различни формати, като заложите на общата цветова гама, така че да оформите плавен и елегантен преход между различните зони.


Атрактивни акценти  

И тази година Semmelrock предлага паваж и плочи в различни цветове, стилове и форми, но това не означава, че трябва да изберете само една от тези разновидности за вашия проект. Ако имате нужда от съдействие, за да сътворите открояващ се акцент, ландшафтните архитекти на фирмата са изцяло на ваше разположение. За консултация може да запазите удобен за вас час тук.


Продуктова гама с мисъл за природата  

И тази година негативните последствия от климатичните промени са предпоставка Semmelrock да предлага устойчиви решения, опазващи микроклимата. Те гарантират по-висок процент озеленяване, оттичане на водата и опазване на почвата от ерозия. За оформяне на зелени площи Semmelrock предлага плочи и настилки с формати, които осигуряват възможност за монтаж и на широка тревна фуга, както и ниски архитектурни елементи за озеленяване.

Цялостни решения – от А до Я  

И този сезон продуктовото разнообразие включва бордюри, палисади, кашпи, стъпала и системи за изграждане на клоцове, подпорни стени и огради. Благодарение на богатата гама от нови цветове ще реализирате естетическо единство във всеки проект. Най-новите попълнения ще ви изненадат с топла цветова гама, която ще внесе уют във вашия дом на открито и без съмнение ще ви помогне да постиганете  хармонични съчетания с плочите и паважите, които Semmelrock предлага.


В каталога “Идеи за градина 2022” са представени широка гама от възможности за реализации на проекти. Независимо дали сте последователи на класическите решения или предпочитате иновациите, динамично развиващите се продуктови серии на Semmelrock са на вашето внимание.

ОЩЕ НОВИНИ

Представяме ви актуалната декоративна мазилка TRAVERTINO NATURALE

Представяме ви актуалната декоративна мазилка TRAVERTINO NATURALE

Висококачественият продукт от ТЕРАЗИД е идеален за пресъздаване на ефект на травертин, естествен камък и други декоративни релефи - както на външни, така и за вътрешни стени и тавани

Новият душ GROHE New Tempesta 110 – красив и елегантен в два различни дизайна

Новият душ GROHE New Tempesta 110 – красив и елегантен в два различни дизайна

Моделът е с иновативно превключване между три вида струи, силиконов пръстен срещу удар, система против варовик и технология за намаляване консумацията на вода

Hörmann предлага комплект за лесно и професионално почистване и поддръжка на врати

Hörmann предлага комплект за лесно и професионално почистване и поддръжка на врати

Комплектът съдържа всички важни принадлежности и намалява риска от повреждане на компонентите

Пожарозащитната система за покривно остъкляване Jansen VISS Fire EI30 осигурява безопасност с лесен монтаж

Пожарозащитната система за покривно остъкляване Jansen VISS Fire EI30 осигурява безопасност с лесен монтаж

Системата, предлагана от „Алукьонигщал“, ви гарантира надеждност при планирането

Цветните мраморни и гранитни камъчета на мозаечната мазилка Decora създават неповторим ефект

Цветните мраморни и гранитни камъчета на мозаечната мазилка Decora създават неповторим ефект

Продуктът на „Теразид“ осигурява и голяма здравина на покритието