Каталогът "Идеи за градината 2022" на Semmelrock вече е он-лайн

83

Не пропускайте да разберете кои са новите продукти


Ако търсите концепция за новия си проект или просто планирате да реновирате градината – каталогът “Идеи за градина 2022“ ще ви помогне с вдъхновяващи идеи, практични съвети и разнообразни решения. На страниците ви очакват утвърдени продуктови серии и нови предложения - всички в унисон със световните тенденции в ландшафтния дизайн. “Идеи за градина” 2022 ще ви пренесе в света на Semmelrock (част от групата на Wienerberger), където благодарение на атрактивните повърхности, формати и цветове ще претворите индивидуалния си стил.  

Уникален подход към всяка зона  

Semmelrock разбира потребността от уникален подход към всяко кътче, съобразно неговата функционалност, ето защо и през този сезон екипът ви предлага компилация от иновативни решения с модерен дизайн, подходящи за зони с различни натоварвания. Независимо дали търсите паважи или плочи за пътеките, терасата, верандата, зоната около басейна, барбекюто или подхода към дома, новите предложения ще ви изкушат да превърнете градината в привлекателно място за релакс, а защо не и в домашен офис на открито.


Стилно, завършено и елегантно  

Серията продукти Semmelrock Premium притежава впечатляваща индивидуалност. Разгледайте горещите предложения с ексклузивна визия. Създайте хармонично излъчване на вашата градина, като комбинирате продукти от различни продуктови серии, но с еднаква повърхност, за постигане на изискан краен резултат. Използвайте плочи и паважи с различни формати, като заложите на общата цветова гама, така че да оформите плавен и елегантен преход между различните зони.


Атрактивни акценти  

И тази година Semmelrock предлага паваж и плочи в различни цветове, стилове и форми, но това не означава, че трябва да изберете само една от тези разновидности за вашия проект. Ако имате нужда от съдействие, за да сътворите открояващ се акцент, ландшафтните архитекти на фирмата са изцяло на ваше разположение. За консултация може да запазите удобен за вас час тук.


Продуктова гама с мисъл за природата  

И тази година негативните последствия от климатичните промени са предпоставка Semmelrock да предлага устойчиви решения, опазващи микроклимата. Те гарантират по-висок процент озеленяване, оттичане на водата и опазване на почвата от ерозия. За оформяне на зелени площи Semmelrock предлага плочи и настилки с формати, които осигуряват възможност за монтаж и на широка тревна фуга, както и ниски архитектурни елементи за озеленяване.

Цялостни решения – от А до Я  

И този сезон продуктовото разнообразие включва бордюри, палисади, кашпи, стъпала и системи за изграждане на клоцове, подпорни стени и огради. Благодарение на богатата гама от нови цветове ще реализирате естетическо единство във всеки проект. Най-новите попълнения ще ви изненадат с топла цветова гама, която ще внесе уют във вашия дом на открито и без съмнение ще ви помогне да постиганете  хармонични съчетания с плочите и паважите, които Semmelrock предлага.


В каталога “Идеи за градина 2022” са представени широка гама от възможности за реализации на проекти. Независимо дали сте последователи на класическите решения или предпочитате иновациите, динамично развиващите се продуктови серии на Semmelrock са на вашето внимание.

ОЩЕ НОВИНИ

Matte Black QuickFix e новият впечатляващ цвят от продуктовата гама на GROHE

Matte Black QuickFix e новият впечатляващ цвят от продуктовата гама на GROHE

С функционалност, иновативни технологии, естетика и устойчивост вашите баня и кухня могат да се превърнат в стилни и удобни пространства

Потопете се в италианския начин на живот с La Dolce Vita® от Ideal Standard

Потопете се в италианския начин на живот с La Dolce Vita® от Ideal Standard

Водещият производител на оборудване за бани пусна на пазара новата си колекция, най-новото допълнение към Atelier Collections - дизайн ориентираните колекции на компанията

Plato Contemporary Art Gallery - как една кланица в Чехия се превърна в градска галерия

Plato Contemporary Art Gallery - как една кланица в Чехия се превърна в градска галерия

Системите на Jansen за прозорците и остъклените вътрешни стени са изпълнили строгите изисквания за обновяването и естетическите виждания на архитектите

Иновация в производството на архитектурни системи Профилинк е пътят към реализиране на вашите най-смели проекти

Иновация в производството на архитектурни системи Профилинк е пътят към реализиране на вашите най-смели проекти

Благодарение на усъвършенстваните производствени възможности на LINKIN компанията вече може да предложи двустранно фолирани ПВЦ и двустранно боядисани в различни цветове алуминиеви системи