Matte Black QuickFix e новият впечатляващ цвят от продуктовата гама на GROHE

382

С функционалност, иновативни технологии, естетика и устойчивост вашите баня и кухня могат да се превърнат в стилни и удобни пространства


Различните цветови и стилови опции предоставят прекрасна възможност за творчество, когато подобрявате пространствата във вашия дом, а един от най-модерните цветове в света на интериорния дизайн е матовият черен цвят. Елегантен и стилен, GROHE Matte Black може да създаде успокояващо луксозно пространство или контраст във вашата кухня или баня. Плюс това GROHE QuickFix е най-доброто решение за лесен монтаж на вашите продукти GROHE Matte Black. Няма нужда да се притеснявате за инструменти, ръководства или видеоклипове. GROHE QuickFix предоставя всичко необходимо в един пакет, така че може да инсталирате новите си решения GROHE Matte Black без никакви проблеми.

Цвят GROHE Matte Black – оазис на спокойствието и поразителен дизайн

Matte Black може да носи дзен естетиката на елегантната простота или да се използва като акцент с контрастиращи цветове и текстури. В същото време с иновативната технология за прахово боядисване на Grohe покритието Matte Black осигурява изключителна издръжливост в цялата продуктова гама. Когато става въпрос за устойчивост на корозия, избледняване и досадни драскотини, покритието GROHE Matte Black се откроява сред черните покрития на компанията. То издържа изпитанието на времето и гарантира, че вашите смесители ще запазят външния си вид за дълго време.

Матово черно за смесители и аксесоари

Ако искате да добавите малко изтънченост към вашата баня, колекцията GROHE QuickFix Matte Black със сигурност ще бъде правилният избор. Не само гамата GROHE QuickFix ви дава възможност да спестите пари чрез лесна инсталация „Направи си сам“, но гамата GROHE Matte Black също се възползва от обичайните функции на GROHE. Много от смесителите за баня Matte Black имат функции като GROHE Watersaving, която намалява консумацията на вода, или технологията GROHE SilkMove, която позволява елегантен контрол върху ръкохватката. Всяка кутия включва QuickTool, което опростява процеса на монтаж на смесителите за баня.

Матово черно за душа

Има много начини да добавите стил към вашата душ зона с елементи в цвят Matte Black благодарение на душовете GROHE QuickFix Matte Black и смесителите за душ. С решения "всичко в едно", които комбинират ръчни душове и душ пити, както и смесители за вграждане, може да изведете изживяването си под душа на следващо ниво. Подобрете рутината си докато вземате душ - с разнообразие от различни по вид струи, налични за матови черни душ системи. Дайте приоритет и на устойчивостта – това ви гарантират функциите за пестене на вода.

Термостатните системи Matte Black не само разполагат с регулируем държач за ръчен душ и въртящо се на 180° рамо, но включват и познатите технологии GROHE Turbostat и GROHE Safestop, осигуряващи превъзходен комфорт, безопасност и възможности за пестене на вода. Картушът GROHE Turbostat в сърцето на всички термостати реагира на промените в температурата или налягането на входящата вода, за да поддържа постоянна температурата на изходящата. Вграденият бутон GROHE SafeStop предпазва от неволно превишаване на температурата на водата над 38°C. Разбира се, чрез натискане на бутона може да изберете по-висока температура.

Матово черно за кухнята

Включването на матово черни кухненски смесители добавя модерен щрих към вашето пространство. Продуктите QuickFix Matte Black на GROHE запазват своята функционалност, като същевременно постигат тази естетика, осигурявайки лесен монтаж. С водни пътища без олово и никел тези смесители гарантират чиста питейна вода, докато технологията GROHE SilkMove предлага удобна и издръжлива функционалност. Една визуално привлекателна кухня трябва също така да бъде лесна за използване и да не изисква поддръжка, а кухненските продукти GROHE Matte Black са проектирани с функции, които поддържат тези изисквания.  

Изборът на смесител с издърпващ се чучур осигурява допълнително удобство с два вида струи, което позволява лесно превключване между функциите за аератор и душ. Освен това тези продукти са безпроблемни за монтаж. Така с цялостните решения на GROHE QuickFix Matte Black ще може да проектирате и инсталирате кухнята, която искате, и да сте спокойни, знаейки, че качеството и функционалността са налице.

ОЩЕ НОВИНИ

Top Mix бяла шпакловка за EPS – подходяща за фасадна боя или мазилка в светлата гама

Top Mix бяла шпакловка за EPS – подходяща за фасадна боя или мазилка в светлата гама

Наред с отличните качества, които продуктът на ТЕРАЗИД притежава, в него са вложени фибри, които армират и придават допълнителна якост

Profilink Orbis - новата алуминиева система за прозорци на Профилинк

Profilink Orbis - новата алуминиева система за прозорци на Профилинк

Наскоро индустриалната група ЛИНКИН я представи на пазара

Schüco FACID - свобода и нови измерения в архитектурните проекти

Schüco FACID - свобода и нови измерения в архитектурните проекти

Уникалната фасадна технология с използване на текстилни мембрани върху метална конструкция съчетава естетическа гъвкавост, високи технически характеристики и устойчивост

Калорифери - ефективно отопление за дома, офиса и строителния обект

Калорифери - ефективно отопление за дома, офиса и строителния обект

Независимо дали искате да прогоните хладния въздух от вилата си през уикенда, да поддържате комфортна температура в работилницата си или да осигурите топлина на строителната площадка, калориферът може да бъде перфектното решение

Hörmann предлага решения за монтиране на каси за врати без замазка

Hörmann предлага решения за монтиране на каси за врати без замазка

Така монтажът е по-бърз, без замърсявания и повреди

Широкоформатният печат е успешно средство за комуникация и преобразяване на пространства

Широкоформатният печат е успешно средство за комуникация и преобразяване на пространства

Продуктите на Rebrand ще ви предложат варианти за въздействащи послания и създаване на атмосфера и идентичност