Направи бърз и лесен ремонт с продуктите на GROHE QUICKFIX

195

Вдъхнови се и избери стил - скандинавски, "градска джунгла", устойчиво зелено или изчистен минималистичен дизайн

 


Ремонт в скандинавски стил

Със своята елегантност и уютна естетика скандинавският дизайн е идеален за всеки модерен дом. От функционални мебели до ярки цветове и естествени елементи, този стил може да направи всяко пространство светло и приветливо - и то без да се налага да харчите много пари или време за комплексни ремонти. С няколко прости промени можете да направите дома си изключително модерен.

Серията GROHE QuickFix има всичко необходимо, за да ви донесе приятното усещане за елегантен скандинавски стил. Смесителят за умивалник Start Edge, включващ сифон с повдигащ механизъм, разполага и с технология за пестене на вода, за да бъде стилен и екосъобразен, а аксесоарите от серията Start предлагат съответстващ дозатор за сапун и комплект четка за тоалетна, както и закачалка за кърпи и поставка за тоалетна хартия Start Cosmopolitan.

За ремонт на кухнята в скандинавски стил може да добавите дървени рафтове и дръжки и други забавни детайли като например геометричен килим. Цветните акценти също са важни, за да подчертаят светлите и естествени дървесни тонове. Особено важен акцент е кухненският смесител GROHE QuickFix Start Edge. Той е изключително функционален, с висок C-образен чучур с обхват на завъртане на 360 градуса и дълготрайно хромирано покритие. Практичен и издръжлив вариант, който дори може да сглобите сами.      

Ремонт в стил "градска джунгла"    

Чрез включване на растения, естествени материали и земни цветове може да създадете пространство, което е живо и едновременно спокойно и релаксиращо. Растенията прочистват въздуха, намаляват стреса и дори повишават настроението ви. Чрез включването им в дизайна създавате място, полезно за тялото и ума. Освен това, като използвате естествени материали и интегрирате енергоефективни функции, създавате дом, който е стилен, функционален и същевременно - устойчив. 

Стилът "Градска джунгла" включва комбинация от много растения и ръчно плетени естествени материали, които внасят усещане за топлина и креативност в пространството. Също така се използват земни цветове и рустикални цветни платове и килими, както и окачени растения и подправки. В този стил може да изберете кухненски смесител GROHE QuickFix Feel с издърпващ се чучур, с хромирано покритие Starlight и GROHE Zero – изолирани вътрешни водни пътища, които поддържат водата без олово и никел. Той съчетава безупречна функционалност и усещане за естествена чистота.

Ремонт на банята в стил устойчиво зелено

Все повече хора обмислят техният дом да бъде по-екологичен след ремонт. Зеленият дизайн е известен със своя фокус върху естествените материали и устойчивостта. Това е не само по-добро за околната среда, но може да ви спести пари за сметки от енергия - благодарение на екологичните функции. Освен това, ако решите да свършите работата сами, може да персонализирате пространството, за да отговаря на вашия личен стил, докато правите дома си по-екологичен.

Може да замените пластмасовите флакони за шампоани и течни сапуни с алтернативни варианти като твърди сапуни или стъклени бутилки и да инсталирате продукти за пестене на вода и енергия от серията GROHE QuickFix. Може да изберете аксесоари от серията Start Cube заради техния стилен квадратен дизайн, а за душ пространството - комплект Vitalio Joy 110 Mono - с walk-in дизайн, който прави използването му по-удобно за децата - с технология за пестене на вода и енергия EcoJoy и система SpeedClean против натрупването на варовик за лесно почистване и дълъг живот. Освен това може да използвате душ смесител Wave Cosmopolitan, биде със стенно окачване 3-в-1 Bau Ceramic и малка мивка Wave Cosmopolitan, съчетаваща се със смесителя Wave в кухнята, който по подразбиране предлага студена вода, за да се избягва безразсъдното хабене на топла вода. 

Кухнята също може да бъде не само функционална, но и екосъобразна. Подходящ вариант е да създадете винтидж стил, за да добавите топлина и характер. Тук може да изберете кухненски смесител GROHE QuickFix Wave Cosmopolitan с функция Silk Move за плавно и точно управление на водата и енергията.

Ремонт на банята в минималистичен стил  

"По-малкото е повече" е философията зад минималистичния дизайн. Този стил се отличава с чисти линии, неутрални цветови палитри и акцент върху функционалността. И това не е просто тенденция - това е начин на живот и създаване на хармонично пространство, защото в днешния забързан свят всички търсим малко спокойствие и тишина. С изчистения дизайн може да създадете пространство, освободено от ненужни и разсейващи ви неща, което ви позволява да се отпуснете и релаксирате.

Минималистичният дизайн не само е стилен, но може да бъде и устойчив - като използвате по-малко материали и вградите енергоефективни функции. В банята може да изберете смесител от серията Start в матово черен цвят, който перфектно ще пасне на този стил и освен това разполага с функционалност за пестене на вода. Други опции са матово черни аксесоари и бутон. С помощта на продуктите GROHE QuickFix в матово черно ще създадете красив и практичен дом.

Кухненското пространство в минималистичен стил е със затворени мебелни елементи и малко декорации. Цветовата палитра е черно, бяло и сиво-бежово. При този стил може да изберете кухненски смесител GROHE QuickFix Start в матово черно, който има монохромен вид и лесна функция за издърпване, която прави извършването на редица кухненски задачи много по-удобно. 

Независимо от това кой стил ще изберете, вдъхновени от вашият личен вкус, с продуктите на GROHE QuickFix ще се насладите на изключителен дизайн, функционалност и лесен монтаж. Вижте още тук.

ОЩЕ НОВИНИ

Мобилна барикада роуд блокер M30 на Hörmann

Мобилна барикада роуд блокер M30 на Hörmann

Гъвкаво и сертифицирано обезопасяване на събития

Citybuild.bg Citybuild.bg
Заповядайте на откриването на новия шоурум на JAF България

Заповядайте на откриването на новия шоурум на JAF България

ПОКАНА от JAF - Отпразнувайте откриването на първия по рода си шоурум на JAF България с фокус върху иновативни и ексклузивни решения от света на дървесината!

Citybuild.bg Citybuild.bg
TERMOZID е лесна за нанасяне хидрофобизирана лепило-шпакловка за топлоизолационни плоскости от EPS и XPS

TERMOZID е лесна за нанасяне хидрофобизирана лепило-шпакловка за топлоизолационни плоскости от EPS и XPS

Сухата смес на циментова основа е устойчива на студ и удар и е паропропусклива

Баумит MPI 25 – вароциментова машинна мазилка без аналог за качество

Баумит MPI 25 – вароциментова машинна мазилка без аналог за качество

Продуктът регулира влажността в помещенията и се грижи за вашето здраве и комфорт

Направи бърз и лесен ремонт с продуктите на GROHE QUICKFIX

Направи бърз и лесен ремонт с продуктите на GROHE QUICKFIX

Вдъхнови се и избери стил - скандинавски, "градска джунгла", устойчиво зелено или изчистен минималистичен дизайн  

Алуминиевата индустриална секционна врата Hörmann Vitraplan вече е с осем нови повърхности

Алуминиевата индустриална секционна врата Hörmann Vitraplan вече е с осем нови повърхности

Елегантните дизайни от Alucobond® и Trespa® предлагат възможности за индивидуално оформление