"Пайплайф България" беше гост на празника на СГСАГ „Христо Ботев“

1942
Честването на 105-годишнината на Софийската гимназия по строителство, архитектура и геодезия се проведе на 12 декември в УАСГ.

 

СГСАГ „Христо Ботев“ е първото и най-авторитетно учебно заведение в нашата страна за подготовка на специалисти със средно образование в областта на строителството, архитектурата, геодезията, водното и парково строителство. "Пайплайф България" беше сред поканените на тържеството като дългогодишен партньор на училището. Фирмата ежегодно прави презентации и практически демонстрации в учебното заведение, предоставя материали за практиката на ВиК паралелките и организира посещение на учениците във фабриката в Ботевград. Възпитаникът на СГСАГ „Христо Ботев“ Николай Куюмджиев, който е бивш заместник-министър на регионалното развите и сега е в екипа на "Пайплайф", също присъства на празника.

 

 

На празненството бяха прочетени пожелания от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, кмета на Столична община Йорданка Фандъкова и други. Участници в програмата бяха сестри Бисерови и ансамбъл "Пламъче", но най-интересната част беше подготвената от самите ученици театрална и музикална постановка, която се открои с оригиналност, свежи идеи и много емоции.