Перлената декоративна боя - елегантност, класа и изисканост

363

Един от новите продукти в каталога на ТЕРАЗИД е интериорната водоразредима боя PERLA COLORE


Елегантност, класа и изисканост. Перлата е обезкуражаващо прелестна и едновременно -естествена и семпла. Всъщност, от всички скъпоценни камъни, именно перлата няма нужда от обработка, за да притежава чар.

Перлената декоративна боя може да преобрази дома ни със същата класа и изисканост, и то в десетки възможни цветове. Благодарение на нея обикновената бяла стена в хола може да заинтригува с перлено сини и перлено жълти цветове, може да се преобрази с розови правоъгълници или ярки кръгове. И всичко това в сребърен или златен отблясък.

Ако вече сте заинтригувани, един от новите продукти в каталога на ТЕРАЗИД - интериорната водоразредима боя PERLA COLORE, е правилният избор. С нея обаче може да се изправите пред дилема - с кой от всички 200 цвята да декорирате любимото си пространство и коя от основните пет бази да изберете: Silver, Gold, Titanium, Rainbow или Red Gold? Осъществяването на дизайнерските ви решения няма да е трудно с PERLA COLORE.

Какво е декоративна боя?

Ако искате да декорирате перфектно вътрешното си пространство, декоративната боя със сигурност ще е едно от нещата, които ще са ви необходими. За да изберете точно тази, от която имате нужда обаче, ще трябва да се запознаете с различните й видове, един от които е перлената декоративна боя.

Ако класическата боя е гъста цветна течност, която се нанася върху стени и други повърхности, декоративната боя прави повече от това. Декоративната боя, в това число и перлената, е специфична, и се цени най-вече заради различните ефекти, които дава, след като се нанесе на стените. Този вид боя ще ви позволи да внесете повече жизненост и веселие в дома си, като същевременно ще ви даде възможност да изразите своята идентичност. Едно от предимствата й е, че лесно се интегрира в различните стилове интериорни декорации.

Как се нанася декоративна перлена боя?

Декоративната перлена боя е готов за употреба продукт. Важното при нея е да се разбърква често по време на работата, за да се запази постоянството в състава и гъстотата, което отговаря за финалния й вид на стената.

Декоративната перлена боя се нанася върху суха, гладка и здрава повърхност, предварително обработена със специалния грунд Fondo Primo, който гарантира максимално сцепление с основата и равномерно разпределение на боята. Трябва да се има предвид, че е препоръчително грундът да бъде тониран в цвета на боята.

Декоративната перлена боя се нанася само в един слой, за предпочитане с широка четка с меки косми, като се извършват къси свободни движения в различни посоки.

Декоративната перлена боя се нанася по един цял участък от стената, без да се правят прекъсвания, за да се избегне максимално оставянето на следи и снадки при отделните нанасяния.

Ако искате да направите декоративната перлена боя устойчива на различни петна и вода, особено ако сте избрали да боядисате с нея кухнята или банята, е необходимо да нанесете специален защитен слой, който ще запази оригиналния й вид. Идеалният продукт за тази цел е двукомпонентният полиуретанов лак Hard Top PU. Този защитен слой може да се положи 12 часа след нанасянето на боята.

Това е всичко. Сега може да се отдадете на творчество. И не забравяйте - декорирайте с къси движения и без натиск върху четката, за да се насладите на мечтаните комбинации от мекия перлен нюанс на желаните цветове.

Снимки: Теразид

ОЩЕ НОВИНИ

До 6 октомври може да изберете своите фаворити в конкурса "Фасада на годината 2022-2023"

До 6 октомври може да изберете своите фаворити в конкурса "Фасада на годината 2022-2023"

За 18-ти път "Баумит България" търси най-красивото изпълнение с нейни продукти, а професионално жури ще определи кои обекти ще представят България в международния конкурс Baumit Life Challenge 2024

Летящи врати от полиетилен и неръждаема стомана разширяват продуктовата гама на Hörmann

Летящи врати от полиетилен и неръждаема стомана разширяват продуктовата гама на Hörmann

Те са идеални за използване в ресторантьорството, хранително-вкусовата промишленост, хладилните помещения, супермаркетите и складовете

DRYSHEET от "Теразид" осигурява идеално гладка основа на вътрешни стени и тавани преди боядисване

DRYSHEET от "Теразид" осигурява идеално гладка основа на вътрешни стени и тавани преди боядисване

Фината шпакловка може да се нанася ръчно или машинно върху варови, вароциментови и гипсови мазилки

Полиуретановото лепило PU Adhesive е предпочитано икономично решение

Полиуретановото лепило PU Adhesive е предпочитано икономично решение

Продуктът на „Теразид“ спестява време, материал и усилия