Перлената декоративна боя - елегантност, класа и изисканост

410

Един от новите продукти в каталога на ТЕРАЗИД е интериорната водоразредима боя PERLA COLORE


Елегантност, класа и изисканост. Перлата е обезкуражаващо прелестна и едновременно -естествена и семпла. Всъщност, от всички скъпоценни камъни, именно перлата няма нужда от обработка, за да притежава чар.

Перлената декоративна боя може да преобрази дома ни със същата класа и изисканост, и то в десетки възможни цветове. Благодарение на нея обикновената бяла стена в хола може да заинтригува с перлено сини и перлено жълти цветове, може да се преобрази с розови правоъгълници или ярки кръгове. И всичко това в сребърен или златен отблясък.

Ако вече сте заинтригувани, един от новите продукти в каталога на ТЕРАЗИД - интериорната водоразредима боя PERLA COLORE, е правилният избор. С нея обаче може да се изправите пред дилема - с кой от всички 200 цвята да декорирате любимото си пространство и коя от основните пет бази да изберете: Silver, Gold, Titanium, Rainbow или Red Gold? Осъществяването на дизайнерските ви решения няма да е трудно с PERLA COLORE.

Какво е декоративна боя?

Ако искате да декорирате перфектно вътрешното си пространство, декоративната боя със сигурност ще е едно от нещата, които ще са ви необходими. За да изберете точно тази, от която имате нужда обаче, ще трябва да се запознаете с различните й видове, един от които е перлената декоративна боя.

Ако класическата боя е гъста цветна течност, която се нанася върху стени и други повърхности, декоративната боя прави повече от това. Декоративната боя, в това число и перлената, е специфична, и се цени най-вече заради различните ефекти, които дава, след като се нанесе на стените. Този вид боя ще ви позволи да внесете повече жизненост и веселие в дома си, като същевременно ще ви даде възможност да изразите своята идентичност. Едно от предимствата й е, че лесно се интегрира в различните стилове интериорни декорации.

Как се нанася декоративна перлена боя?

Декоративната перлена боя е готов за употреба продукт. Важното при нея е да се разбърква често по време на работата, за да се запази постоянството в състава и гъстотата, което отговаря за финалния й вид на стената.

Декоративната перлена боя се нанася върху суха, гладка и здрава повърхност, предварително обработена със специалния грунд Fondo Primo, който гарантира максимално сцепление с основата и равномерно разпределение на боята. Трябва да се има предвид, че е препоръчително грундът да бъде тониран в цвета на боята.

Декоративната перлена боя се нанася само в един слой, за предпочитане с широка четка с меки косми, като се извършват къси свободни движения в различни посоки.

Декоративната перлена боя се нанася по един цял участък от стената, без да се правят прекъсвания, за да се избегне максимално оставянето на следи и снадки при отделните нанасяния.

Ако искате да направите декоративната перлена боя устойчива на различни петна и вода, особено ако сте избрали да боядисате с нея кухнята или банята, е необходимо да нанесете специален защитен слой, който ще запази оригиналния й вид. Идеалният продукт за тази цел е двукомпонентният полиуретанов лак Hard Top PU. Този защитен слой може да се положи 12 часа след нанасянето на боята.

Това е всичко. Сега може да се отдадете на творчество. И не забравяйте - декорирайте с къси движения и без натиск върху четката, за да се насладите на мечтаните комбинации от мекия перлен нюанс на желаните цветове.

Снимки: Теразид

ОЩЕ НОВИНИ

Представяме ви актуалната декоративна мазилка TRAVERTINO NATURALE

Представяме ви актуалната декоративна мазилка TRAVERTINO NATURALE

Висококачественият продукт от ТЕРАЗИД е идеален за пресъздаване на ефект на травертин, естествен камък и други декоративни релефи - както на външни, така и за вътрешни стени и тавани

Новият душ GROHE New Tempesta 110 – красив и елегантен в два различни дизайна

Новият душ GROHE New Tempesta 110 – красив и елегантен в два различни дизайна

Моделът е с иновативно превключване между три вида струи, силиконов пръстен срещу удар, система против варовик и технология за намаляване консумацията на вода

Hörmann предлага комплект за лесно и професионално почистване и поддръжка на врати

Hörmann предлага комплект за лесно и професионално почистване и поддръжка на врати

Комплектът съдържа всички важни принадлежности и намалява риска от повреждане на компонентите

Пожарозащитната система за покривно остъкляване Jansen VISS Fire EI30 осигурява безопасност с лесен монтаж

Пожарозащитната система за покривно остъкляване Jansen VISS Fire EI30 осигурява безопасност с лесен монтаж

Системата, предлагана от „Алукьонигщал“, ви гарантира надеждност при планирането

Цветните мраморни и гранитни камъчета на мозаечната мазилка Decora създават неповторим ефект

Цветните мраморни и гранитни камъчета на мозаечната мазилка Decora създават неповторим ефект

Продуктът на „Теразид“ осигурява и голяма здравина на покритието