Перлената декоративна боя - елегантност, класа и изисканост

529

Един от новите продукти в каталога на ТЕРАЗИД е интериорната водоразредима боя PERLA COLORE


Елегантност, класа и изисканост. Перлата е обезкуражаващо прелестна и едновременно -естествена и семпла. Всъщност, от всички скъпоценни камъни, именно перлата няма нужда от обработка, за да притежава чар.

Перлената декоративна боя може да преобрази дома ни със същата класа и изисканост, и то в десетки възможни цветове. Благодарение на нея обикновената бяла стена в хола може да заинтригува с перлено сини и перлено жълти цветове, може да се преобрази с розови правоъгълници или ярки кръгове. И всичко това в сребърен или златен отблясък.

Ако вече сте заинтригувани, един от новите продукти в каталога на ТЕРАЗИД - интериорната водоразредима боя PERLA COLORE, е правилният избор. С нея обаче може да се изправите пред дилема - с кой от всички 200 цвята да декорирате любимото си пространство и коя от основните пет бази да изберете: Silver, Gold, Titanium, Rainbow или Red Gold? Осъществяването на дизайнерските ви решения няма да е трудно с PERLA COLORE.

Какво е декоративна боя?

Ако искате да декорирате перфектно вътрешното си пространство, декоративната боя със сигурност ще е едно от нещата, които ще са ви необходими. За да изберете точно тази, от която имате нужда обаче, ще трябва да се запознаете с различните й видове, един от които е перлената декоративна боя.

Ако класическата боя е гъста цветна течност, която се нанася върху стени и други повърхности, декоративната боя прави повече от това. Декоративната боя, в това число и перлената, е специфична, и се цени най-вече заради различните ефекти, които дава, след като се нанесе на стените. Този вид боя ще ви позволи да внесете повече жизненост и веселие в дома си, като същевременно ще ви даде възможност да изразите своята идентичност. Едно от предимствата й е, че лесно се интегрира в различните стилове интериорни декорации.

Как се нанася декоративна перлена боя?

Декоративната перлена боя е готов за употреба продукт. Важното при нея е да се разбърква често по време на работата, за да се запази постоянството в състава и гъстотата, което отговаря за финалния й вид на стената.

Декоративната перлена боя се нанася върху суха, гладка и здрава повърхност, предварително обработена със специалния грунд Fondo Primo, който гарантира максимално сцепление с основата и равномерно разпределение на боята. Трябва да се има предвид, че е препоръчително грундът да бъде тониран в цвета на боята.

Декоративната перлена боя се нанася само в един слой, за предпочитане с широка четка с меки косми, като се извършват къси свободни движения в различни посоки.

Декоративната перлена боя се нанася по един цял участък от стената, без да се правят прекъсвания, за да се избегне максимално оставянето на следи и снадки при отделните нанасяния.

Ако искате да направите декоративната перлена боя устойчива на различни петна и вода, особено ако сте избрали да боядисате с нея кухнята или банята, е необходимо да нанесете специален защитен слой, който ще запази оригиналния й вид. Идеалният продукт за тази цел е двукомпонентният полиуретанов лак Hard Top PU. Този защитен слой може да се положи 12 часа след нанасянето на боята.

Това е всичко. Сега може да се отдадете на творчество. И не забравяйте - декорирайте с къси движения и без натиск върху четката, за да се насладите на мечтаните комбинации от мекия перлен нюанс на желаните цветове.

Снимки: Теразид

ОЩЕ НОВИНИ

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Траур за старши партньор Томас Й. Хьорман

Той беше трето поколение управител на семейната компания Hörmann, която под негово ръководство се разви до производител на врати от световен мащаб, при което запази здравите корени в Щайнхаген, Източна Вестфалия

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Hörmann предлага врати на атрактивни промоционални цени в рамките на годишната Европейска акция 2024

Продуктите в акцията са 100% въглеродно неутрални и впечатляват с висок стандарт за безопасност

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

GROHE SPA на Седмицата на дизайна в Милано

Влезте в света на новия лукс и иновациите с разказ за представянето на под-марката на събитието миналата година и очакването от предстоящото издание

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

По пътя към успешна кариера със съдействието на АЛУКЬОНИГЩАЛ

Компанията инвестира своите опит и знания в развитието на младите бъдещи архитекти

Terazid G-22 (Betoncontact) е висококачествен контактен грунд

Terazid G-22 (Betoncontact) е висококачествен контактен грунд

Продуктът на ТЕРАЗИД служи за създаване на връзка между стари нестабилни основи и нови мазилки и настилки

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Целта е да се постигне по-добър контрол на качеството, да се подобрят условията на труд, да се повиши производителността и да се намалят разходите