Постройките за градински инструменти Berry на Hörmann - практично и стилно решение за съхранение

142

Неутралните по отношение на климата системи за съхранение са с голямо цветово разнообразие, различни размери и варианти на индивидуално оборудване


В постройките за градински инструменти Berry на Hörmann се съхраняват на сухо и защитено място градински инструменти, различни видове други инструменти, велосипеди, мебели и други предмети.

Във времена, когато къщите все по-често се строят без мазeта или гаражи, е необходимо помещение за съхранение на открито. Освен това около къщата, по двора и в градината има много предмети, които трябва да се съхраняват на сухо и защитено място. За прибирането им Hörmann предлага съвременните и удобни постройки за градински инструменти Berry. Те могат да бъдат индивидуално оформени и много лесно разширени с подходящите принадлежности. Така всяко нещо е на мястото си и е винаги под ръка.

Всички постройки за градински инструменти Hörmann са изработени от метал. За разлика от постройките от дърво тези решения за съхранение са устойчиви на атмосферни влияния и мухъл и са незапалими благодарение на горещо поцинкованата, формоустойчива и прахово боядисана стоманена ламарина. Освен това те са особено лесни за поддръжка, така че не се налага пребоядисване. Според Hörmann високото ниво на стабилност се постига чрез по-голямата дебелина на ламарината от обичайната на пазара и чрез алуминиевата подова рамка, която за разлика от конвенционалните постройки за инструменти е включена в обхвата на доставката без допълнително заплащане. Максималната степен на предварителна готовност за сглобяване гарантира лесен и бърз монтаж.

С постройките за градински инструменти Hörmann разширява своя асортимент от неутрални по отношение на климата продукти. Постройките Berry са 100 % неутрални по отношение на климата. За цялото производство се използва зелена енергия, а остатъчните емисии се компенсират чрез насърчаване на проекти за опазване на климата в сътрудничество с ClimatePartner.

Два дизайна: Classic или Modern

Постройките се предлагат от Hörmann в два различни варианта на дизайн. Единият е Berry Classic, които се отличават с класически, филигранен външен вид, подчертан от тесния вертикален мотив. 

Тесният вертикален мотив на постройките за инструменти Berry Classic с двускатен покрив им придава класически филигранен вид. Различни принадлежности гарантират индивидуално оформление и съобразено с потребностите оборудване. За засаждане на цветя може да се използва външната решетка за пълзящи растения.

Продуктовата гама включва и постройки за градински инструменти Berry Modern, които се характеризират с по-широк вертикален мотив, на което дължат своя елегантен и стилен външен вид.

Постройките за градински инструменти Berry Modern изглеждат особено елегантни и стилни благодарение на линеарния мотив в комбинация с едноскатен покрив.

И двата модела се предлагат с едноскатен и двускатен покрив. При цветовото оформление на постройките за инструменти се предлагат 9 стандартни цвята, както и в желан цвят по RAL. Предлагат се в три различни размера с общ обем на помещението съответно 5 m3, 12 m3 и 15 m3. 

Постройките за градински инструменти на Hörmann могат да се разширяват отвън и отвътре с подходящи приспособления. Различните варианти на рафтове, държачи за инструменти и уреди и държачи за велосипеди например гарантират оптималното използване на пространството. Ползването може да се разшири чрез добавяне отвън на решетка за пълзящи растения или комплект маркучи за събиране на дъждовна вода. Косачките за трева, ръчните колички или велосипедите могат да се вкарват и изкарват лесно чрез предлаганите като опция налични рампи с ограничител на скоростта.

Снимки: Hörmann. Количките, косачките за трева или велосипедите могат лесно да се вкарват и изкарват от постройката за градински инструменти на Hörmann благодарение на предлаганата като опция външна рампа с ограничител на скоростта.

ОЩЕ НОВИНИ

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Нов стандарт за инсталации за пастообразни продукти е внедрен в БАУМИТ БЪЛГАРИЯ

Целта е да се постигне по-добър контрол на качеството, да се подобрят условията на труд, да се повиши производителността и да се намалят разходите

Шоурумът на ЕТЕМ в Пловдив получи престижна награда DIBLA DESIGN AWARDS

Шоурумът на ЕТЕМ в Пловдив получи престижна награда DIBLA DESIGN AWARDS

Отличията за интериорен и продуктов дизайн са авторитетна оценка за професионализъм и талант

Новите PVC системи FocusIng и Perfect от Schüco бяха представени на Fensterbau Frontale 2024

Новите PVC системи FocusIng и Perfect от Schüco бяха представени на Fensterbau Frontale 2024

Изложението се проведе между 19 и 22 март в Нюрнберг, Германия

На Световния ден на водата GROHE отправя глобален призив за нейното опазване

На Световния ден на водата GROHE отправя глобален призив за нейното опазване

Една от водещите световни марки за цялостни решения за баня и кухненско оборудване предлага иновативните решения, необходими за справяне с този проблем

Профилинк е с нова корпоративна идентичност и става част от индустриалната група LINKIN

Профилинк е с нова корпоративна идентичност и става част от индустриалната група LINKIN

След повече от 30 години лидерство компанията е готова да покори международния пазар с нов индустриален бранд и ново продуктово портфолио

Индустриален стил за жилищни помещения от Hörmann - плъзгащи се врати с лофт дизайн от стомана и стъкло

Индустриален стил за жилищни помещения от Hörmann - плъзгащи се врати с лофт дизайн от стомана и стъкло

Групата предлага елегантно висококачествено решение за съвременно разпределение на помещенията