София Тех Парк търси идеи за високотехнологични пейки

3466
Те трябва да мултифункционални, улесняващи живота ни и с мисъл за околната среда.

Темата за иновациите в дизайна ще бъде засегната през няколко успешно реализирани проекти и примери от България и света в рамките на ONE DESIGN WEEK утре, 25 юни, на Вечер на иновациите от 20:00 часа в Ядрото в Капана в Пловдив.

 

София Тех Парк е гост на вечерта. Първият в страната научен и технологичен парк действа като връзка между науката и предприемачеството и подпомага стартиращите компании и иновативните идеи. Именно те са обект на изследване и приложение при изработването на нови пейки за парка със свободен достъп на ползване.

 

Вечер на иновациите

Strawberry Tree - соларно дърво, което предлага безплатно зареждане на мобилни устройства, а в някои случаи, и безплатен WiFi. Соларното дърво е предназначено за оживени обществени места, има 16 зарядни и може да служи като място за срещи. 

 

Посредством открит конкурс, който София Тех Парк ще обяви утре по време на Вечер на иновациите, търси пионерите със смели идеи, които да предложат високотехнологични пейки, такива, които да са мултифункционални, улесняващи живота ни и с мисъл за околната среда. Доза вдъхновение за всички с интерес по темата ще внесе специалната селекция от успешно реализирани проекти от цял свят.  

 

Повече подробности - в citybuildhome.bg.

Редактор: Ема Димитрова