RÖFIX стартира второто издание на играта „Обичаме да обличаме дома ви“

334
Фирмата ще подари на победителя цялостна фасада с 10 години гаранция.

Снимка: RÖFIX. Стартира Сезон 2 на играта на RÖFIX.

 

Вече е в ход второто издание на играта на RÖFIX, в която австрийската марка с над 130 години опит в сухите строителни смеси и енергийно ефективните фасадни системи подарява на победителя цялостна фасада за дома му. В миналогодишното издание на надпреварата участниците имаха предизвикателството да опишат накратко какво е за тях домът им. Екипът на компанията беше приятно изненадан от множеството емоционални описания, вдъхновени от любовта и топлината на семейната среда. Точно такова усещане създадоха домовете на участниците - като най-святото място, където човек се чувства истински щастлив. В играта се включиха над 600 фасади, а наградата отиде при Стефка Петрова от Сливен.

 

Снимки: RÖFIX. Фасадата, която спечели безплатна фасада през 2020 г. - преди и след. 

 

В Сезон 2 на играта, която стартира на 19 юли и ще продължи до 6 август включително, пред участниците има ново предизвикателство - да направят сами цветови и структурен проект на мечтаната фасада с помощта на новия онлайн Фасаден конфигуратор на RÖFIX. С него се работи бързо и лесно и проектите могат да се запаметяват и споделят в удобен формат, като за още по-голямо удобство вътре фигурира цялата информация за номерата на избраните цветове, видовете структури и др. На разположение на потребителя са 400 цветови нюанса и 30 оригинални структури на покрития.

 

Визуализация: RÖFIX. С Фасадния конфигуратор може да изберете от над 400 цветови нюанса и 30 разнообразни структури. 

 

В играта може да участват лица над 18 години, ако са собственик на еднофамилна сграда, като в условията е прието, че обектът и неговата фасада, която предстои да се ремонтира/обнови, ще бъде наричана и приемана навсякъде с ключовия термин "жилище". Може да участвате в играта в 3 лесни стъпки:

 

Стъпка 1:

Запознавате се с правилата на играта и се съгласявате с нейните условия.

 

Стъпка 2:

Правите проект на фасадата през Фасадния конфигуратор или просто снимате фасадата на своя дом.

 

Стъпка 3:

Попълвате формуляра за участие, като не забравяте да прикачите своя проект или снимка.

 

 

Голямата награда е цялостна комбинирана топлоизолационна система RÖFIX BASIS с 10 години гаранция. Всеки участник получава и поощрителна награда - уникална тениска на RÖFIX.