ТЕХНОПАНЕЛ ще влезе в новата година с усъвършенствана продуктова гама

63

През 2020г. компанията получи нови сертификати, изпълни целите си на вътрешния и външен пазар и вложи продукти в атрактивни обекти с използване на комбинация от сандвич панели с различни сърцевини и цветове


Отминава още една година и идва времето за ретроспекция на постигнатото през отминалите дни, изпълнените проекти, утвърдените и нови партньорства. 2022-а беше година на нови предизвикателства, в която ТЕХНОПАНЕЛ изпълни поставените си  цели - компанията работи добре на вътрешния и външен пазар.

„Тази година наблегнахме върху усъвършенстване на продуктовата ни гама. След усилена съвместна работа на производствения и инженеринговия екип по развитие качествата на продуктите, ТЕХНОПАНЕЛ ЕАД получи нови сертификати за пожароустойчивост и клас реакция на огън в съответствие със стандарт БДС EN 13501-2:2016“, казват от фирмата. При проведените сертификационни изпитвания на продуктовата гама на нови тестове са подложени стенни и фасадни панели с дебелини между 80 и 150 мм със сърцевини от минерална вата, полиуретан и полиизоцианурат. Тестването обхваща и покривни панели със сърцевина от минерална вата с дебелини 60 и 100 мм. Всички панели, подложени на изпитвания, представят по-добри резултати и покриват по-високи изисквания за пожароустойчивост и клас реакция на огън. Тестовете и съответната документация са издадени от акредитирана лаборатория на територията на България.

Сред най-атрактивните проекти, изпълнени е с продуктите на ТЕХНОПАНЕЛ през тази година, са модерни хипермаркети на популярни търговски вериги и логистични комплекси в Южна и Западна България. Особено внимание се отделя на различните съоръжения, техника, апарати, спомагателни помещения, всяко от които има своите специфични условия за температурен комфорт.

Някои от последните реализирани проекти с продукти на ТЕХНОПАНЕЛ в югозападната част на страната включват не само складова, но и административна част. Сред атрактивните решения в тези проекти е използването на комбинация от сандвич панели с различни сърцевини и цветове, за да се създаде максимално атрактивно решение за облика на сградата. Така се осигурява оптимално регулиране на температурата, възможност за изграждане на хладилни камери и висок клас реакция на огън. Можете да се запознаете с някои от най-новите и интересни проекти на индустриални сгради и да разгледате пълното портфолио на ТЕХНОПАНЕЛ на сайта на компанията.

„Ние от ТЕХНОПАНЕЛ сме близо до нашите клиенти, оказваме им необходимата подкрепа и съдействие. Благодарни сме за доверието, което ни гласуват българските и чуждестранни строители, инженери и инвеститори. Във времена на предизвикателства се вижда и всеотдайността в работата на колегите от всички отдели на компанията и подкрепата на ръководството на ТЕХНОПАНЕЛ, а това е гаранция за успешното представяне. Очакваме динамична година в строителството, неспирен интерес към устойчивите решения и нови възможности за реализация“, казват още от фирмата.

ОЩЕ НОВИНИ

До 6 октомври може да изберете своите фаворити в конкурса "Фасада на годината 2022-2023"

До 6 октомври може да изберете своите фаворити в конкурса "Фасада на годината 2022-2023"

За 18-ти път "Баумит България" търси най-красивото изпълнение с нейни продукти, а професионално жури ще определи кои обекти ще представят България в международния конкурс Baumit Life Challenge 2024

Летящи врати от полиетилен и неръждаема стомана разширяват продуктовата гама на Hörmann

Летящи врати от полиетилен и неръждаема стомана разширяват продуктовата гама на Hörmann

Те са идеални за използване в ресторантьорството, хранително-вкусовата промишленост, хладилните помещения, супермаркетите и складовете

DRYSHEET от "Теразид" осигурява идеално гладка основа на вътрешни стени и тавани преди боядисване

DRYSHEET от "Теразид" осигурява идеално гладка основа на вътрешни стени и тавани преди боядисване

Фината шпакловка може да се нанася ръчно или машинно върху варови, вароциментови и гипсови мазилки

Полиуретановото лепило PU Adhesive е предпочитано икономично решение

Полиуретановото лепило PU Adhesive е предпочитано икономично решение

Продуктът на „Теразид“ спестява време, материал и усилия