ТЕХНОПАНЕЛ ще влезе в новата година с усъвършенствана продуктова гама

67

През 2020г. компанията получи нови сертификати, изпълни целите си на вътрешния и външен пазар и вложи продукти в атрактивни обекти с използване на комбинация от сандвич панели с различни сърцевини и цветове


Отминава още една година и идва времето за ретроспекция на постигнатото през отминалите дни, изпълнените проекти, утвърдените и нови партньорства. 2022-а беше година на нови предизвикателства, в която ТЕХНОПАНЕЛ изпълни поставените си  цели - компанията работи добре на вътрешния и външен пазар.

„Тази година наблегнахме върху усъвършенстване на продуктовата ни гама. След усилена съвместна работа на производствения и инженеринговия екип по развитие качествата на продуктите, ТЕХНОПАНЕЛ ЕАД получи нови сертификати за пожароустойчивост и клас реакция на огън в съответствие със стандарт БДС EN 13501-2:2016“, казват от фирмата. При проведените сертификационни изпитвания на продуктовата гама на нови тестове са подложени стенни и фасадни панели с дебелини между 80 и 150 мм със сърцевини от минерална вата, полиуретан и полиизоцианурат. Тестването обхваща и покривни панели със сърцевина от минерална вата с дебелини 60 и 100 мм. Всички панели, подложени на изпитвания, представят по-добри резултати и покриват по-високи изисквания за пожароустойчивост и клас реакция на огън. Тестовете и съответната документация са издадени от акредитирана лаборатория на територията на България.

Сред най-атрактивните проекти, изпълнени е с продуктите на ТЕХНОПАНЕЛ през тази година, са модерни хипермаркети на популярни търговски вериги и логистични комплекси в Южна и Западна България. Особено внимание се отделя на различните съоръжения, техника, апарати, спомагателни помещения, всяко от които има своите специфични условия за температурен комфорт.

Някои от последните реализирани проекти с продукти на ТЕХНОПАНЕЛ в югозападната част на страната включват не само складова, но и административна част. Сред атрактивните решения в тези проекти е използването на комбинация от сандвич панели с различни сърцевини и цветове, за да се създаде максимално атрактивно решение за облика на сградата. Така се осигурява оптимално регулиране на температурата, възможност за изграждане на хладилни камери и висок клас реакция на огън. Можете да се запознаете с някои от най-новите и интересни проекти на индустриални сгради и да разгледате пълното портфолио на ТЕХНОПАНЕЛ на сайта на компанията.

„Ние от ТЕХНОПАНЕЛ сме близо до нашите клиенти, оказваме им необходимата подкрепа и съдействие. Благодарни сме за доверието, което ни гласуват българските и чуждестранни строители, инженери и инвеститори. Във времена на предизвикателства се вижда и всеотдайността в работата на колегите от всички отдели на компанията и подкрепата на ръководството на ТЕХНОПАНЕЛ, а това е гаранция за успешното представяне. Очакваме динамична година в строителството, неспирен интерес към устойчивите решения и нови възможности за реализация“, казват още от фирмата.

ОЩЕ НОВИНИ

Представяме ви актуалната декоративна мазилка TRAVERTINO NATURALE

Представяме ви актуалната декоративна мазилка TRAVERTINO NATURALE

Висококачественият продукт от ТЕРАЗИД е идеален за пресъздаване на ефект на травертин, естествен камък и други декоративни релефи - както на външни, така и за вътрешни стени и тавани

Новият душ GROHE New Tempesta 110 – красив и елегантен в два различни дизайна

Новият душ GROHE New Tempesta 110 – красив и елегантен в два различни дизайна

Моделът е с иновативно превключване между три вида струи, силиконов пръстен срещу удар, система против варовик и технология за намаляване консумацията на вода

Hörmann предлага комплект за лесно и професионално почистване и поддръжка на врати

Hörmann предлага комплект за лесно и професионално почистване и поддръжка на врати

Комплектът съдържа всички важни принадлежности и намалява риска от повреждане на компонентите

Пожарозащитната система за покривно остъкляване Jansen VISS Fire EI30 осигурява безопасност с лесен монтаж

Пожарозащитната система за покривно остъкляване Jansen VISS Fire EI30 осигурява безопасност с лесен монтаж

Системата, предлагана от „Алукьонигщал“, ви гарантира надеждност при планирането

Цветните мраморни и гранитни камъчета на мозаечната мазилка Decora създават неповторим ефект

Цветните мраморни и гранитни камъчета на мозаечната мазилка Decora създават неповторим ефект

Продуктът на „Теразид“ осигурява и голяма здравина на покритието