Връчиха наградите в конкурса в памет на арх. Димитър Богданов

2400
Наградата за едногодишна стипендия се присъжда на Минчо Стоянов за проект “Логистичен център в полите на Витоша”.

 

Наградите на САБ се присъждат на Дамян Дамов за дипломен проект "Еднофамилна къща" и на Антонина Цанкова за проект "Спортен парк".

 

 

Наградите на КАБ се присъждат на Гергана Иванова за проект "Художествена гимназия" /първо място/ и на Мария Иванова за проект за "Студентски клуб" /второ място/.

 

 

Специални награди бяха присъдени на Златко Янакиев за студентски проект "Комплекс от жилищни сгради и хотел", на Дамян Дамов за дипломент проект "Еднофамилна къща" и на Мартин Петров за проект "Информационен център". Специални награди на архитектурно проектантско бюро АМФИОН получиха Александра Тодорова за проекти "Апартамент/ Жилищна сграда" и Венцислав Алексиев за проект "х-л Гози, Чепеларе".

 

 

 

Конкурсът в памет на арх. Димитър Богданов се организира всяка година от студио АМФИОН и арх. Борислав Богданов. В него могат да участват студентите от 3, 4 и 5 курс на УАСГ, специалност "Архитектура". Изложба на проектите предшества церемонията по награждаването. Тази година отличените проекти бяха обявени в Студио проЖектиране вчера.

 

Снимки: АМФИОН

Ема Димитрова