Мексиканската кухня тепърва си проправя път у нас, сблъсквайки се със силните позиции на традиционни европейски кухни. В сферата на естетиката залогът е върху силно разпознаваемите за широката публика асоциации с мексиканска кухня, които са експонирани в залата за хранене. Голям е акцентът върху правилното и успешно функциониране на кухнята, за нас дизайнът е не само начинът, по който един продукт изглежда, но и начинът по който работи, вкарвайки облик и функция в симбиоза.
Цялото проектиране се случва в обединен BIM модел. Детайлната разработка на всяко работно място предпоставя ефикасното функциониране на целия ресторант, всяка една работна маса е детайлно специфицирана, за да пасне на проектното си място. Синхронът между обзавеждане и инсталации позволява елетрическите контакти да бъдат поставени на точните места, докато обзавеждането още се произвежда.
The Mexican cuisine is still making its way on the local scene through the solid market share of traditional European cuisines. In regards to the aesthetics a point is made for the wide known images, associated with Mexican cuisine, spread around the main hall. Great accent is placed on the correct and successful kitchen layout, in our view design is not only the way a product looks, but also the way it works, encompassing views and function into a symbiotic relationship.
The design process is based on a unified BIM model. The detailed design of every workspace contributes to the overall efficiency of the restaurant service, еvery worktop is specified in details in order to fit right in its project location. The synchronisation between furniture and installations allows for electrical sockets to be placed at their projected location even while the furniture is still being manufactured.