Flex Goes Green and Gold

53

Фитнес клубът съчетава черно и златисти елементи и внася усещане за природа в пространството


Тази фитнес зона в Русе е организирана на 3 етажа с площ от 1 020м2. Целта е била промяна на визията и маркетинговото позициониране, затова Adimari Studio адаптират пространството, водени от принципа „Flex Goes Green and Gold“. На входа ви посреща черно-бял мраморен шеврон, съчетан с мебели от фурнирован МДФ и черни метални рафтове.

Стълбищата навсякъде са с белия матов гранитогрес от шеврона, който присъства от влизането в клуба до съблекалните.

Тунел с вертикална градина ви пренася на „зеления етаж“, където са разположени уредите за кардио и тези за по-леки тренировки. Пространството е изцяло под земята и основното предизвикателство било да се отвлече вниманието на потребителите от това усещане. По тази причина стените са с тапети с планински пейзажи, зелен мъх и много огледала, за да се увеличи максимално светлината и пространството.

Влизането на долното „Gold“ ниво със зони за вдигане на тежести е с по-тъмна атмосфера и е подчертано с вертикални златни елементи, като същите може да видите и по стените и черния таван.

Снимки: Александър Новоселски

ОЩЕ НОВИНИ

Вдъхновение от италианския дизайн и архитектура от 70-те

Вдъхновение от италианския дизайн и архитектура от 70-те

Бутикът съчетава съвременна елегантност с лукс, отразявайки очарователния милански стил

Главният офис на изданието Albanian Post в Тирана

Главният офис на изданието Albanian Post в Тирана

Разположена в сърцето на града, централата е препратка към все по-развиващата се медийна среда  

Градски музикален павилион

Градски музикален павилион

Ремонтираното пространство City Music в Херцег Нови в Черна гора разкрива средновековни пластове и автентичността на интериора на сградата, която е била почти напълно загубена с ремонт през 60-те години на миналия век    

Почина архитектът, който превърна циментова фабрика в свой дом и студио

Почина архитектът, който превърна циментова фабрика в свой дом и студио

На 14 януари си отиде 82-годишният испански архитект Рикардо Бофил

MicroHousing

MicroHousing

Проектантската задача на Prostorne taktike е била да завърши реконструкцията на апартамент на приземния етаж от 27 м2 в Сплит, Хърватия

Впечатляващ апартамент с панорамен вид към центъра на Киев

Впечатляващ апартамент с панорамен вид към центъра на Киев

Преобладават натурални материали и топла цветова гама, а някои текстури имитират метална повърхност, което добавя изисканост заедно със смелите решения за креативни осветителни тела и картини