Италиански ресторант на жълтите павета

732

Интериорният проект е на Ivo Petrov Architects


След назряване на идеята от страна на създателите на „Ракета Ракия Бар“ и ремонт на помещенията, в София се появи нов ресторант с „италиански страстен характер, съчетан с българска амбициозност“, казват инициаторите за новото заведение. Интериорният проект на Ivo Petrov Architects включва дървен под и комбинира прави и овални форми на светла ламперия, нюанси на синьо и зелено по стените с оголен бетон и живи растения. Оригинални осветителни тела допълват пространството, което включва и магазин.

Снимки: „Ракета Ракия Бар“

Снимки: Цветелина Белутова 

ОЩЕ НОВИНИ

Къщата с порталите - преустройство, позволяващо да се види изначалната структура

Къщата с порталите - преустройство, позволяващо да се види изначалната структура

Обектът по проект на студио NADA е победител в категория "Реализации - еднофамилни жилищни сгради" в конкурса ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2024 и получи втора награда за развитие на малките селища

REDOX architecture studio създаде проект за мобилен рибен ресторант, вдъхновен от дизайна на обърната рибарска лодка

REDOX architecture studio създаде проект за мобилен рибен ресторант, вдъхновен от дизайна на обърната рибарска лодка

Ресторантът се вписва органично във всеки контекст - от модерна архитектурна среда до исторически градски райони

Реновирано е детското отделение в МБАЛ Добрич

Реновирано е детското отделение в МБАЛ Добрич

Проектът е на REDOX architecture studio, а инициативата - на Фондация "За Доброто" по проект "Светулка"

Габровската местна общност с идеи за повече достъпност в артцентъра "Кристо и Жан-Клод"

Габровската местна общност с идеи за повече достъпност в артцентъра "Кристо и Жан-Клод"

Събраните материали ще бъдат заложени в заданието към предстоящия архитектурен конкурс, който ще определи бъдещата визия на Центъра

Вижте победителите в Годишните награди Dibla Design Awards 2024

Вижте победителите в Годишните награди Dibla Design Awards 2024

Близо 100 проекта бяха оценени от международно жури от водещи местни и чуждестранни експерти в сферата