Летище София ще има нова зона за храни и напитки

195

В центъра й ще има част за сядане, както и външна тераса, която ще предлага разнообразие от видове места


На 21 август СОФ Кънект, операторът на летище София, подписа договор със SSP - водещ световен оператор на обекти за храни и напитки (F&B) в места за пътуване по целия свят. В рамките на това партньорство SSP ще въведе топ брандове от индустрията за храни и напитки на летището. Проектът ще се реализира на няколко етапа, като ще започне с първите два обекта – Starbucks и Camden food Co., които се очаква да заработят в началото на 2025 г.

Източник на визуализациите: СОФ Кънект

Припомняме, че на 10 септември беше представен концептуалният дизайн на новият Терминал 3 по проект на архитектурна компания IPA в сътрудничество с международните инженерни компании Egis и 1PAX.

ОЩЕ НОВИНИ

Не шоурум, а разходка из скалист терен, растения и естествен камък

Не шоурум, а разходка из скалист терен, растения и естествен камък

В уникалното пространство посетителите преминават през различни възприятия и мултисензорни изживявания

Централата на Disney в Ню Йорк – съвременно разказана история

Централата на Disney в Ню Йорк – съвременно разказана история

Енергийно ефективната сграда по проект на SOM се вписва в градската среда и осигурява функционални открити и закрити пространства 

Мебелни магазини ще строят складова база в Индустриален парк София-Божурище

Мебелни магазини ще строят складова база в Индустриален парк София-Божурище

Национална компания индустриални зони (НКИЗ) продаде на инвеститора парцел от 16 268 кв. м

Евросредствата за театър "София" няма да бъдат загубени

Евросредствата за театър "София" няма да бъдат загубени

Според Столична община строителството е приключило, но от оперативната програма са удължили срока до 19 декември заради необходимо технологично време за издаване на разрешение за ползване 

Пазарът на гъвкави офиси и коуъркинг пространства в София продължава възходящата си посока

Пазарът на гъвкави офиси и коуъркинг пространства в София продължава възходящата си посока

Стабилното търсене - движено предимно от големите компании, които преминават към хибриден модел на работа, стимулира развитието на сектора, показва един от последните доклади на Colliers

С нов интериорен дизайн отново отваря сантиментално за бургазлии място в историческото сърце на града

С нов интериорен дизайн отново отваря сантиментално за бургазлии място в историческото сърце на града

Проектът на Think Forward запазва характерните елементи на дизайна на стария коктейл-бар "Малибу", като ги осъвременява в контекста на новото задание на частния клиент