На Летище "София" реновираха бизнес салон и обновиха заведение

117

Подобренията са в рамките на плановете на ръководството за по-приятно преживяване на пътниците


На Летище „София“ реновираха един от бизнес салоните на Tерминал 2 на ниво 0 - Aspire. Според ръководството, той предлага „уединение, качествена напитка и нещо за хапване, както и климатизирана зона, в която електронните цигари са разрешени“. В зоната има още WiFi и телевизия. Интериорният проект е на Iris Design.

 

В обновения бизнес салон Aspire има специално обособена зона за пушене, която е единствена в гранична зона. Салонът се намира на Терминал 2, ниво „0“ и освен комфортна обстановка, в която да изчакате своя полет, предлага и WiFi, телевизия, храни и напитки.

Posted by Летище София / Sofia Airport on Saturday, August 20, 2022

На Терминал 2 е обновено и още едно заведение - в края на галерията, до полетен изход 12.

 

Още едно обновено заведение на Терминал 2. Уютно място с добра селекция на храна и напитки в края на галерията, до полетен изход 12. Очаквайте още подобрения за по-приятно преживяване на пътниците скоро.

Posted by Летище София / Sofia Airport on Thursday, August 18, 2022

Припомняме, че плановете са Терминал 2 да бъде основно реконструиран. Ще бъдат преместени и почти двойно увеличени гишетата за чек-ин. Заложена е и пълна подмяна на системата за управление на багаж и удвояване на лентите за пристигащ багаж. Вътрешните линии ще бъдат преместени и така пътуващите до Варна и Бургас ще имат достъп до всички удобства на терминала. Близо 2 000 квадратни метра нови търговски площи ще бъдат пуснати в експлоатация.

Удвоява се и капацитетът на проверката за сигурност – от 6 на 11 пункта. Ще се изградят и 3 допълнителни ръкава, които да обслужват и широко-фюзелажни самолети. Планиран е цялостен редизайн на горното ниво на Терминал 2, където ще се разположат бизнес салоните. Част от трансформацията на терминала е и отделянето на пристигащи и заминаващи пътници според Шенгенските изисквания. 

ОЩЕ НОВИНИ

Maison&Objet: Природата и радостта като тенденции в дизайна и обзавеждането

Maison&Objet: Природата и радостта като тенденции в дизайна и обзавеждането

Есенното издание на изложението се проведе в рамките на Paris Design Week

Предстои годишният форум DESIGN PEOPLE 2023

Предстои годишният форум DESIGN PEOPLE 2023

Осмото издание на форума за иновации в интериорния дизайн ще се проведе от 29 септември до 1 октомври

Ресторант към бутиков хотел с история

Ресторант към бутиков хотел с история

„Надявам се да сме успели да създадем вдъхновяващ интериор с непреходна елегантност, който да бъде притегателен център за ценителите на историята, културата и изкуството“, казват авторите на проекта

Син цвят и дървесни текстури в стоматологичен център в София

Син цвят и дървесни текстури в стоматологичен център в София

Интериорът на FINE DESIGN получи трето място в категория „Медико-дентални, фитнес и спа“ в конкурса Dibla Design Awards 2022

Пулсът на античността в неговото модерно значение

Пулсът на античността в неговото модерно значение

Освен всички функции за 4-звезден градски хотел, сградата и интериорът носят и духа на съвременен Пловдив