Пътеводител за посетителите на изложението Архитектурно-строителна седмица 2023

111

Вижте какви са предимствата на онлайн регистрирането и четири водещи съвета към присъстващите на международния форум, който започва на 29 март


Две седмици остават до българското строително изложение Архитектурно-строителна седмица. От 29 март до 1 април ще може да се срещнете с екипите на стотици компании и брандове. Комплексният характер на изложението дава възможност да откриете иновативни решения в направления „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Дървени конструкции“, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградна автоматизация”, “ОВиК“. От тази година стартира форматът за енергийна ефективност Green Energy. Отново обект на интерес ще бъде АТЕСТ ЕКСПО – изложението, посветено на едрогабаритната техника.

Регистрация в няколко стъпки

„Наблюдаваме засилен интерес към присъствие от България и чужбина“, споделят организаторите. Благодарение на подобренията в онлайн платформата www.buildingweek.bg,  посетителите се регистрират за около 2 минути. Натискането на бутона „Регистрация за посещение“ отвежда до тикет система, изискваща да заявите броя на желаните билети и основни свои данни. Разбира се, може да се сдобиете с билет и на място – от касите на Интер Експо Център.

Четири полезни съвета

„За да извлекат максимална полза от присъствието си, полезно е посетителите да се подготвят предварително“, споделя екипът на Архитектурно-строителна седмица. Организаторите дават четири полезни съвета.

Първо. Проучете предварително изложителите и селектирайте опериращите в сектора, който е фокус на посещението ви. Това може да направите и чрез каталога с компании в онлайн платформата на Архитектурно-строителна седмица - buildingweek.bg.

Второ. Научете за иновативните продукти на компаниите. Много добра възможност за това дават публикуваните материали в секция „Новини“ на онлайн платформата.

Трето. Изберете най-удобния ден за посещение. Организаторите са наясно, че в динамичния сектор на строителството времето е ценно. Затова са определили като дни на изложението оптималния период 29 март (сряда) до 1 април (събота).

Четвърто. Предварително се запознайте със съпътстващите събития. От тях ще извлечете голяма допълнителна стойност. През тази година програмата е много богата. Организирани са конференция за сектора в настоящата икономическа среда, дискусия за професионалното образование, образователно-книжни борси. На 30 март е презентационният панел „Енергийно ефективни и зелени иновации“ - конференция, посветена на земетресенията, и др. В петък е конференцията „Строителните отпадъци като ресурс“. Следващият ден е посветен на енергийната ефективност и многофамилните жилищни сгради.

От 29 март до 1 април изложението Архитектурно-строителна седмица ще създаде строителна бизнес платформа в Интер Експо Център. Ако все още не сте се регистрирали за посещение, може да направите това онлайн до 28 март в платформата www.buildingweek.bg или да получите своя билет на място в дните на изложението.

ОЩЕ НОВИНИ

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да започне преди края на лятото

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да започне преди края на лятото

В момента се извършва анализ на състоянието на обходните участъци и се набелязват мерки, които да бъдат изпълнени преди започването на основния ремонт

Доброто управление на строителните отпадъци изисква решения на различни нива

Доброто управление на строителните отпадъци изисква решения на различни нива

В рамките на проект предстои да бъде пуснато в експлоатация мобилно съоръжение за производство на висок клас рециклирани строителни продукти и материали, стана ясно на обучение, което събра представители на над 50 общини в България

Новият затвор без решетки в дупнишкото село Самораново ще отвори в началото на септември

Новият затвор без решетки в дупнишкото село Самораново ще отвори в началото на септември

Напредъкът по изграждането на комплекса беше представен вчера, 16 месеца след първата копка на строежа

Добрият пример на Испания: Закон за качеството на архитектурата

Добрият пример на Испания: Закон за качеството на архитектурата

Генералният секретар по „Градоустройство, жилищно строителство и архитектура“ в Министерството на жилищното строителство и градоустройството в Испания арх. Иняки Карнисеро представи закона на кръгла маса, организирана от КАБ