Пътеводител за посетителите на изложението Архитектурно-строителна седмица 2023

111

Вижте какви са предимствата на онлайн регистрирането и четири водещи съвета към присъстващите на международния форум, който започва на 29 март


Две седмици остават до българското строително изложение Архитектурно-строителна седмица. От 29 март до 1 април ще може да се срещнете с екипите на стотици компании и брандове. Комплексният характер на изложението дава възможност да откриете иновативни решения в направления „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Дървени конструкции“, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградна автоматизация”, “ОВиК“. От тази година стартира форматът за енергийна ефективност Green Energy. Отново обект на интерес ще бъде АТЕСТ ЕКСПО – изложението, посветено на едрогабаритната техника.

Регистрация в няколко стъпки

„Наблюдаваме засилен интерес към присъствие от България и чужбина“, споделят организаторите. Благодарение на подобренията в онлайн платформата www.buildingweek.bg,  посетителите се регистрират за около 2 минути. Натискането на бутона „Регистрация за посещение“ отвежда до тикет система, изискваща да заявите броя на желаните билети и основни свои данни. Разбира се, може да се сдобиете с билет и на място – от касите на Интер Експо Център.

Четири полезни съвета

„За да извлекат максимална полза от присъствието си, полезно е посетителите да се подготвят предварително“, споделя екипът на Архитектурно-строителна седмица. Организаторите дават четири полезни съвета.

Първо. Проучете предварително изложителите и селектирайте опериращите в сектора, който е фокус на посещението ви. Това може да направите и чрез каталога с компании в онлайн платформата на Архитектурно-строителна седмица - buildingweek.bg.

Второ. Научете за иновативните продукти на компаниите. Много добра възможност за това дават публикуваните материали в секция „Новини“ на онлайн платформата.

Трето. Изберете най-удобния ден за посещение. Организаторите са наясно, че в динамичния сектор на строителството времето е ценно. Затова са определили като дни на изложението оптималния период 29 март (сряда) до 1 април (събота).

Четвърто. Предварително се запознайте със съпътстващите събития. От тях ще извлечете голяма допълнителна стойност. През тази година програмата е много богата. Организирани са конференция за сектора в настоящата икономическа среда, дискусия за професионалното образование, образователно-книжни борси. На 30 март е презентационният панел „Енергийно ефективни и зелени иновации“ - конференция, посветена на земетресенията, и др. В петък е конференцията „Строителните отпадъци като ресурс“. Следващият ден е посветен на енергийната ефективност и многофамилните жилищни сгради.

От 29 март до 1 април изложението Архитектурно-строителна седмица ще създаде строителна бизнес платформа в Интер Експо Център. Ако все още не сте се регистрирали за посещение, може да направите това онлайн до 28 март в платформата www.buildingweek.bg или да получите своя билет на място в дните на изложението.

ОЩЕ НОВИНИ

Обновяват и модернизират най-голямото основно училище в община Исперих - "Васил Априлов"

Обновяват и модернизират най-голямото основно училище в община Исперих - "Васил Априлов"

Ще бъдат приложени мерки за енергийна ефективност в двете сгради на училището, ще бъде осигурена съвременна материална база, иновативна STEM среда и достъпна архитектурна среда

Приключи благоустройството на ж.к. "Петко Каравелов" във Видин

Приключи благоустройството на ж.к. "Петко Каравелов" във Видин

Кмет и архитекти обсъждат визията и на други квартали

Модернизират Обединено училище "Неофит Рилски" в най-голямото село в община Луковит - Дерманци

Модернизират Обединено училище "Неофит Рилски" в най-голямото село в община Луковит - Дерманци

Планира се изграждане на STEM център, комбинирана спортна площадка, подготвен е проект за физкултурен салон

В Разград откриха нова административна сграда и завод за производство на ветеринарни ваксини

В Разград откриха нова административна сграда и завод за производство на ветеринарни ваксини

Той е мултифункционален и с няколко независими технологични линии