Плочи и настилки за вашата градина от Semmelrock на атрактивни цени

240

Сериите, включени в промоцията, са KLASSIK, ASTI NATURA и ASTI COLORI.


Продължава промоцията на Semmelrock на плочи и настилки с цветове и формати в духа на актуалните тенденции в хардскейп дизайна. Сериите KLASSIK®, ASTI NATURA® и ASTI COLORI® предлагат богат избор от монохромни и меланжирани цветове. Те се комбинират както помежду си, така и с други решения от продуктовата гама на Semmelrock - бордюри ASTI®, палисади Klassik® и ASTI стъпала.

 

 

Ако търсите решение, с което да подчертаете модерната обстановка в градината, плочите ASTI NATURA® и ASTI COLORI® с издължен формат 60x30x5 cм и прав кант са на ваше разположение. За любителите на изчистената линия и семплата красота подходящи са ASTI Natura - нюансите на сивото излъчват спокойствие и се вписват отлично във всеки проект. Създаването на акценти е възможно чрез комбиниране с плочите ASTI Colori, което ви позволява създаване на индивидуален дизайн.

 

 

 

Ако предпочитате романтичното излъчване на заоблените форми на настилката Klassik®, имате избор между три цвята: кафяв, кафяв меланж или графитено-бял меланж. Благодарение на комбинираната форма, настилката Klassik е най-подходящото решение за лесен монтаж без излишно рязане.

 

 

 

Повече за предложението с 20% отстъпка ще намерите на уебсайта на Semmelrock. Промоционалните цени са в сила до 15 ноември или до изчерпване на количествата на склад. Покупка е възможна само в дистрибуторската мрежа на Semmelrock.

ОЩЕ НОВИНИ

Прототипи на вертикални градини представиха студенти в SofiaLab

Прототипи на вертикални градини представиха студенти в SofiaLab

След тестването им на няколко места в града е предвидено да бъде разработено ръководство „Направи си сам вертикална градина".

Уебинар представя революционна система за изграждане на стени на „Винербергер“

Уебинар представя революционна система за изграждане на стени на „Винербергер“

За предимствата на Porotherm Profi ще разкаже инж. Петър Петров, мениджър продажби и продукти във „Винербергер България".

Обсъдиха предложение за спортна площадка в Княжеската градина

Обсъдиха предложение за спортна площадка в Княжеската градина

Заключителната дискусия ще се проведе на 19 октомври.