Botanic Lab обогати със зеленина светъл офис в пастелни цветове на технологична компания

141

По-естетична и здравословна среда създават вертикалните растителни композиции, сепарационни мебели и конструкции с интегрирана растителност


Botanic Lab е компания за проектиране, изграждане и професионална поддръжка на интериорно и екстериорно озеленяване, създаване на концептуален растителен декор и технологични иновации в сферата на озеленяването. Екипът има персонализиран подход за изграждане на концепции за интериорно озеленяване, с който успява да интегрира уникални решения за адаптиране на растенията в интериора - не само естетически, но и функционално. Botanic Lab се старае да предлага най-доброто качество на работа, креативни решения, продукти, услуги и отговорност към клиенти и партньори. Повече за работата на компанията може да прочетете в интервюто с нейния екип, където ще разберете защо озеленяването за него е мисия.  

Съвместният проект на Botanic Lab с екипа на Volée Design LTD внася уникален дизайн в офис пространството на Yotpo SMSBump Bulgaria, където са съчетани визиите на клиента и архитектите за постигане на стойностен резултат. Проектът се намира в един от най-технологичните офис центрове в София - Office X, като заема един етаж от 2 000 кв.м в първата сграда на комплекса.

Заданието на клиента е един от ключовите компоненти за постигане на добър резултат – светъл офис с много въздух, зеленина и пастелни цветове, съобразен с корпоративната палитра на компанията. Според Volée Design, изискванията на бизнеса, тесните бюджети и строгите срокове могат да бъдат изпълнени само с най-високо ниво на експертиза и компетентност на всеки етап от изпълнението на проекта.

Интериорното озеленяване включва основно вертикални растителни композиции и сепарационни мебели и конструкции с интегрирана растителност, които се вписват хармонично в средата и нейните различни зони. Селектираната растителност допринася за качеството на въздуха в офис средата.      

Интересен елемент и акцент е стелеща се растителност от стени и тавани.  Преобладаващият материал на конструкциите и съдовете за озеленяване са метал в съответната цветова гама на интериора.   

Основно предизвикателство e акустиката, решена с прецизно изчислени количества акустични материали в таванните панели, акустични облицовки, завеси и акустични мебели с ергономични функции, които позволяват на служителите да сменят работните си позиции в съответствие с най-новите изследвания за здравословен начин на работа.

Офисът включва 6 open space зони, които включват 231 работни места, многофункционална зала за събития за между 24 и 77 души, 9 конферентни зали, 11 кабини за разговори, 2 зони за релакс, 2 кухни с трапезария, 2 игрални зали и 2 озеленени тераси.     

Yotpo SMSBump е технологична компания за SMS маркетинг в електронната търговия. Платформата предоставя възможност на онлайн магазини, ползващи платформи като Shopify и BigCommerce, да изпращат информация до крайни клиенти за промоции, разпродажби, нови продукти и колекции, изоставени колички и още, посредством текстови съобщения. SMSBump е предпочитана SMS платформа в редица държави по света, сред които САЩ, Канада, Австралия, Великобритания и други. Работи със световноизвестни международни и някои български. През 2020 г. SMSBump се присъединава към американската Yotpo и като част от глобалната платформа маркетинговите решения предоставят възможност на онлайн магазини и брандове да управляват цялата си комуникация с клиенти от едно място.

ОЩЕ НОВИНИ

Одобриха изготвяне и изпълнение на проекти за архитектурно и художествено оформление и благоустрояване на входно-изходните точки на София

Одобриха изготвяне и изпълнение на проекти за архитектурно и художествено оформление и благоустрояване на входно-изходните точки на София

През 2014 година, когато беше обновен входът при „Ботевградско шосе”, от Столична община обещаха, че ще бъдат обновени и другите входове на града

Обновен площад с визия на шевица имат жителите на село Плаково

Обновен площад с визия на шевица имат жителите на село Плаково

Проектът е на Община Велико Търново, помагат и дарители от селото

Повече зеленина ще има по облагородената "Алея на розите" в Сливен

Повече зеленина ще има по облагородената "Алея на розите" в Сливен

Пешеходната зона по улица „Никола Фурнаджиев“ е обновена с места за отдих с водни стени и чешма

Остава седмица за ранна регистрация в конкурса ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2024

Остава седмица за ранна регистрация в конкурса ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2024

До 31 юли може да се възползвате от намалени такси и да подадете своите проекти в категории в две направления