ЕТЕМ представи най-новите си системи на RESIDENTIAL FORUM 2022

121

Екипът разработва и адаптира решения, които да отговорят на най-високите изисквания при създаване на устойчиви проекти в контекста на модерната и зелена градска среда и с фокус върху комфорта на обитателите


Екипът на ЕТЕМ БГ взе участие и подкрепи като Златен спонсор специализираното събитие  Residential forum 2022, което се проведе на 8 юни. Фокусът на форума, с участието на водещи представители на архитектурния и строителен бизнес, инвестиции и предприемачество, бе върху жилищния сегмент и тенденциите при развитието и реализацията на модерни жилищни проекти и сградни иновации.  

В откриващия панел на форума Тодор Фиданов, изпълнителен директор на ЕТЕМ БГ и ЕТЕМ Румъния, описа новите предизвикателства пред системните доставчици и цялостната ситуация в строителния бранш, с оглед на съпътстващите икономически и геополитически събития. Тодор Фиданов подчерта, че екипът на ЕТЕМ БГ продължава да разработва и адаптира нови системи и решения, които да отговорят на най-високите изисквания при създаване на устойчиви проекти в контекста на модерната и зелена градска среда и с фокус върху комфорта на обитателите.

Мениджърът „Ключови проекти“ Любомир Милчев представи най-новите системи в портфолиото на ЕТЕМ в специализирания панел „RESIDENTIAL PROJECTS SHOWCASE 2022 – Създаване на проекти от ново поколение“. Той показа актуални проекти с фокус върху постигането на устойчивост при проектиране на компактни жилищни проекти и еднофамилни къщи.

В контекста на актуалните тенденции за изчистена архитектура и качествени материали Любомир Милчев представи най-новата прозоречна система на ЕТЕМ - EW70. Модерните прави линии открояват системата като бюджетно и функционално решение за жилищни сгради.  

Изключително добра за комбиниране с различни решения е най-новата система за плъзгане ES70, проектирана за троен стъклопакет. Тя позволява максимално проникване на светлина и оптимален изглед към околната среда без излишно растериране.

Новата фасадна система EF50 беше представена като архитектурно решение с оптимални технически характеристики, функционалност и практичност за всякакъв тип сгради.

ЕТЕМ продължава да обогатява продуктовото си портфолио, което да задоволи нарастващите изисквания в архитектурния и строителен бизнес.

ОЩЕ НОВИНИ

Top Mix бяла шпакловка за EPS – подходяща за фасадна боя или мазилка в светлата гама

Top Mix бяла шпакловка за EPS – подходяща за фасадна боя или мазилка в светлата гама

Наред с отличните качества, които продуктът на ТЕРАЗИД притежава, в него са вложени фибри, които армират и придават допълнителна якост

Profilink Orbis - новата алуминиева система за прозорци на Профилинк

Profilink Orbis - новата алуминиева система за прозорци на Профилинк

Наскоро индустриалната група ЛИНКИН я представи на пазара

Schüco FACID - свобода и нови измерения в архитектурните проекти

Schüco FACID - свобода и нови измерения в архитектурните проекти

Уникалната фасадна технология с използване на текстилни мембрани върху метална конструкция съчетава естетическа гъвкавост, високи технически характеристики и устойчивост

Калорифери - ефективно отопление за дома, офиса и строителния обект

Калорифери - ефективно отопление за дома, офиса и строителния обект

Независимо дали искате да прогоните хладния въздух от вилата си през уикенда, да поддържате комфортна температура в работилницата си или да осигурите топлина на строителната площадка, калориферът може да бъде перфектното решение

Hörmann предлага решения за монтиране на каси за врати без замазка

Hörmann предлага решения за монтиране на каси за врати без замазка

Така монтажът е по-бърз, без замърсявания и повреди