Международният архитектурно-инженерен форум SHARE ще отбележи 6-то си издание в София

79

Форумът ще се фокусира върху дизайна на фасадите и въздействието им върху обществените пространства


SHARE Sofia 2022 ще се проведе на 11 октомври в Гранд Хотел Милениум. Той е организиран от SHARE Architects – най-голямата платформа, посветена на професионалистите в областта на архитектурата и строителството в Централна и Югоизточна Европа. Камарата на архитектите в България (КАБ) е съорганизатор на събитието, като в рамките на форума ще бъдат връчени и „Български архитектурни награди 2022“.  

Целта на SHARE Sofia 2022 е да се фокусира върху дизайна и изпълнението на следващото поколение фасади и въздействието им върху подобряването на общественото пространство, както и да представи най-големите проекти в София и в международен план.  

SHARE Sofia Forum ще събере архитекти с впечатляващи проекти и световни лидери в иновациите и строителните технологии. Архитектурните презентации и дебати ще предложат най-актуална информация и знания в сферата, както и възможност за създаване на професионални контакти. Лекциите ще бъдат на български и английски език.  

Флорин Миндиригиу, съосновател на SHARE Architects, коментира: „Всяко издание на SHARE Architects Forum е място за срещи на водещи професионалисти от българската архитектурна и инженерна общност, които представят най-новите архитектурни проекти и градски разработки на национално и международно ниво. На SHАRE 2022  ще бъдат презентирани най-актуалните иновации в строителните материали и технологии за фасадно изпълнение. Със силен международен характер, форумите SHARE вече 6 години продължават да бъдат сцена на архитектурното развитие в България. Всяка година лидерите на българската и международната архитектура превръщат форума във вдъхновяващо образователно събитие, което никой професионалист не бива да пропуска, независимо от сферата си на дейност: архитекти, строителни инженери, фасадни инженери, инсталационни инженери, предприемачи, консултанти на недвижими имоти, градски предприемачи, представители на централната и местната власт.“  

SHARE Architects Forum се провеждат в България от 2017г., като до момента са посрещнали 1 956 участници и 178 лектори в петте издания на форума в София. 30 български архитекти са членове на SHARE Architects Society, която обединява 603 международни архитектурни лидери от 42 държави. Повече от 1 956 професионалисти от България са регистрирани в общността на SHARE Architects.  

През последните 25 години SHARE Architects Forum се превърнаха в основна платформа за свързване на архитекти и изпълнители. В момента събитията се провеждат в 16 страни в Централна и Източна Европа, а общността на SHARE Architects наброява повече от 50 000 членове от цял свят.

Може да се регистрирате онлайн тук.
Присъединете се и подкрепете SHARE Sofia 2022 тук.

ОЩЕ НОВИНИ

В Разград откриха нова административна сграда и завод за производство на ветеринарни ваксини

В Разград откриха нова административна сграда и завод за производство на ветеринарни ваксини

Той е мултифункционален и с няколко независими технологични линии

Откриха новата сграда към лекоатлетическа зала на СКЛА "Локомотив Пловдив"

Откриха новата сграда към лекоатлетическа зала на СКЛА "Локомотив Пловдив"

Ще бъде реновирана и настилката на лекоатлетическата писта, която е от малкото закрити съоръжения за спорта

В курортен комплекс "Белчин бани" край самоковското село Белчин изграждат къмпинг с минерална вода

В курортен комплекс "Белчин бани" край самоковското село Белчин изграждат къмпинг с минерална вода

Той ще включва сграда с пространства за забавление, хранене, СПА и два плувни басейна (на закрито и открито), бунгала, каравани, палатки и обслужващи санитарни помещения върху площ от 18 400 кв.м

11 архитекти завършиха успешно курса Шайо - България

11 архитекти завършиха успешно курса Шайо - България

Двегодишното специализирано обучение е по опазване на недвижимото културно наследство