Работно пространство насърчава креативността и взаимодействието между екипите

398

Растителността в офиса е естетически издържана и съобразена с иновативния и модерен интериор от Studio Sooda


AstraZeneca е глобална научно-ориентирана биофармацевтична компания. Офисът й е разположен в един от най-комуникативните райони на София с гледка към Витоша, като е лесно достъпен с градски транспорт, велосипеди и електромобили, които могат да се зареждат в зелената зона за паркиране.

Работното пространство е проектирано с най-високите стандарти за безопасност на хората и ангажимент за устойчивост с намаляване на въглеродния отпечатък, а това, което го прави още по-специален е, че хората, които работят в компанията, са участвали в процеса на проектиране, обзавеждане и организиране на мястото, за да отговори на всички изисквания и очаквания на екипите.

Офисът е проектиран от Studio Sooda като комбинация между открито пространство, удобни заседателни зали и уютни телефонни кабини. Разположението на всяко едно пространство е съобразено с различните работни активности. Вижте повече тук.

За зелената работна обстановка се е погрижил екипът на Botanic Lab, които са заложили иновативни квадратни метални кашпи на колелца с двойно дъно, прахово боядисани в бяло и сиво, съчетани с дървените елементи, които присъстват в интериора.

Поставянето на разнообразни комбинации от растителни интериорни видове в дадените зони прави още по-голямо впечатление при проектирането на пространството.

Най-големият акцент на озеленяването е в зоната за почивка – това е огромната палма Cycas, която вдъхва екзотична нотка в пространството.

Източник: Botanic Lab

Наскоро ландшафтната компания за интериорно и екстериорно озеленяване и технологични иновации представи първата българска умна вертикална градина Botanic Wall.

ОЩЕ НОВИНИ

Архитектурно студио Lusio показа интериорния си проект за бъдещото училище "Роналд Лаудер" в София

Архитектурно студио Lusio показа интериорния си проект за бъдещото училище "Роналд Лаудер" в София

Новата сграда ще е част от Образователен комплекс “Шалом” до пазара "Димитър Петков" - с ясла, детска градина и еврейски център

Citybuild представя обновена платформа за архитектурната общност

Citybuild представя обновена платформа за архитектурната общност

Сайтът вече дава възможност да създавате собствен профил, да публикувате проекти и да управлявате сами своето дигитално представяне

Хармония между форми, материали и природни дадености

Хармония между форми, материали и природни дадености

Дизайнерът Генчо Радев е известен със своята емблематична работа и нестандартен подход към интериорната естетика, а един от неговите впечатляващи проекти е A-frame НОМАД

Приключи реставрацията на две от фасадите на Централни хали в София

Приключи реставрацията на две от фасадите на Централни хали в София

Работи се по останалите две, по вътрешната реконструкция и часовниковата кула, чиято камбана отново ще звъни