Визуализирай идеите си с новата апликация GARDEN VISIONS

342

“Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД обнови приложението с практични и удобни функционалности, които осигуряват по-добра и реалистична визуализация.


 

Чрез новата олекотена версия Garden Visions може да изберете подходящата настилка за различните зони около дома Ви - алеи, пътеки, площадки около къщата, басейна, терасата или барбекю зоната. Независимо дали предпочитате класическите форми, нестандартните цветове или повърхности с луксозен дизайн, трябва да се доверите на собственото си усещане за хармония и индивидуален стил.

 

Като начало е необходимо да инсталирате приложението, да изберете България в менюто за инсталация и да се забавлявате. Garden Visions е свободно достъпна апликация, подходяща за всички мобилни устройва, работещи с Android или iOS. Може да бъде изтеглена от Google Play или App Store безплатно, а вече инсталирана от настройките на приложението, може да изберете български език.


А ето как в няколко стъпки може сами да визуализирате пространството:

 

1. Снимайте зоната, който искате да обновите, и изберете снимката от фотогалерията на вашето устройство.

 

 

2. Маркирайте пространството. Интегрираните инструкции ви помагат във всяка стъпка от създаването на визуализацията.

 


3. Изберете настилка с подходящи дебелина, повърхност и цвят.

 

Готово! Приложението ще визуализира настилката върху избраното от вас пространство. За перфектен завършек на вашия проект, съчетайте настилката с цвета на фугата за съвършен краен резултат.

 

 

Споделете проекта със семейството и приятелите благодарение на възможностите на приложенията на вашето устройство. Ако искате фирмата да изготви проект с избраната настилка, изпратете визуализацията до екипа на Semmelrock и неин ландшафтен архитект ще се свърже с вас, за да обсъдите възможностите на услугата CAD планиране.

 

 

Semmelrock напомня, че Garden Visions ще ви помогне в избора на настилки, но не изчерпва необходимостта от консултация със специалисти при реализацията на вашия проект. Повече техническа информация за избраните от вас настилки ще намерите на www.semmelrock.bg, в мострената градина на територията на завода, както и при дистрибуторите на компанията.

ОЩЕ НОВИНИ

Прототипи на вертикални градини представиха студенти в SofiaLab

Прототипи на вертикални градини представиха студенти в SofiaLab

След тестването им на няколко места в града е предвидено да бъде разработено ръководство „Направи си сам вертикална градина".

Уебинар представя революционна система за изграждане на стени на „Винербергер“

Уебинар представя революционна система за изграждане на стени на „Винербергер“

За предимствата на Porotherm Profi ще разкаже инж. Петър Петров, мениджър продажби и продукти във „Винербергер България".

Обсъдиха предложение за спортна площадка в Княжеската градина

Обсъдиха предложение за спортна площадка в Княжеската градина

Заключителната дискусия ще се проведе на 19 октомври.